Rozhodli jste: #mobileDrink 3 bude v Olomouci. Přijdete?

27

Chcete poznat redaktory mobilenet.cz, další čtenáře a fanoušky, pohrát si s nejnovějšími telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafone a ještě mít šanci něco vyhrát? mobilenet.cz a Vodafone chystají už třetí společný sraz svých fanoušků. Chtěli byste přijít? Napište nám!

Minulý týden jste mohli rozhodnout, ve kterém českém nebo moravském městě se bude konat další #mobileDrink. A moravská Olomouc drtivě porazila české Ústí nad Labem. Na třetí #mobileDrink tak za vámi přijedeme poprvé na Moravu. První setkání, které proběhlo koncem minulého roku v Praze, se více než povedlo, stejně tak druhé, které jsme pořádali na jaře v Pardubicích. A protože se úspěšné akce mají opakovat, chystáme pokračování. Tentokrát vyjedeme z hlavního města za vámi, našimi fanoušky do Olomouce, která od vás dostala nejvíce hlasů.

KDY: ve čtvrtek 13. listopadu od 18:00

KDE: Olomouc (konkrétní místo bude upřesněno přihlášeným)

#mobileDrink

#mobileDrink přijíždí za vámi

A co to je vlastně ten #mobileDrink? Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafone, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety i wearables a dozvědět se něco zajímavého. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude ani zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v prostředí příjemné hospůdky.

Největším lákadlem na posledním mobileDrinku v Pardubicích byla možnost vyzkoušet si zajímavé mobily i tablety

Chcete přijít? Napište nám!

Protože je ale kapacita restaurace omezená, zjišťujeme nyní váš předběžný zájem. Pokud byste měli zájem se 13. listopadu ve večerních hodinách setkání účastnit, zadejte níže své jméno, příjmení a e-mail. Máte také možnost napsat telefon, tablet, wearables nebo jiné zařízení, který byste si rádi na srazu vyzkoušeli a my uděláme vše pro to, aby bylo vaše přání splněno.

Výherci soutěže si odnesli hodnotné ceny, třeba Samsung Galaxy S5

Na základě počtu předběžně přihlášených fanoušků vybereme nejvhodnější prostory, program a spustíme i ostré přihlašování, o kterém budete včas informováni.

TIP: podívejte se, jak to vypadalo na předchozím setkání #mobileDrink, který jsme pořádali na jaře v Pardubicích

Diskuze ke článku
petr l.
No z Aše to je docela z ruky :-) , at se akce vydari.
David Kolář
David Kolář
Naposledy upraveno: 23. 10. 2014 16:42
Yes! Určitě se stavím. :) Jen drobné upozornění pro autora. Olomouc je rodu ženského. Nechci otravovat, ale jen poopravit. :)
Marek
Do takové řitě nejedu, až to bude zase v Praze tak dejte vědet a určitě se stavím :D
petr
jasne jste nefer do hnusny olomouce kde bydli samy idioti a jsou tam samy paka :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze