#mobileDrink 7 v Praze – přihlaste se tady a teď

15

Akce #mobileDrink 7 v Praze se blíží a konat se bude už ve čtvrtek 18.2. od 19:00. Chcete přijít, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, konvertibly, wearables nebo virtuální realitou? Pak neváhejte ani minutu a přihlaste se pomocí formuláře v tomto článku, počet míst je totiž omezen.

#mobileDrink

18. února v 19:00 v Praze pořádáme ve spolupráci s Vodafonem #mobileDrink 7 – další neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone. Budete mít šanci poznat, kdo stojí za portálem mobilenet.cz i pracovníky odpovídající na vaše zvídavé dotazy na sociálních sítích Vodafonu, pohrát si s nejnovějšími telefony, tablety, wearables a dozvědět se něco zajímavého. Partnerem události je kromě Vodafonu také HTC a Huawei a na místě si budete moci vyzkoušet nejen nové telefony a tablety, ale i virtuální realitu. Hlavně si ale budete moci popovídat s dalšími fanoušky mobilních technologií a chybět nebude zajímavá soutěž o hodnotné ceny. Vše proběhne v uvolněném neformálním duchu v netradičním prostoru.

Podívejte se, jak proběhly poslední mobileDrinky v Českých Budějovicích, Liberci a Brně!

Místo a čas konání #mobileDrink 7 v Praze

KDY: ve čtvrtek 18. února od 19:00

KDE: Praha (centrum – konkrétní místo bude upřesněno pozvaným účastníkům)

#mobileDrink 6: České Budějovice – reportáž

Vyzkoušejte si nejnovější telefony a tablety na #mobileDrinku!

Atraktivní pro vás určitě bude možnost vyzkoušet si nejnovější mobilní telefony, tablety nebo wearables. Chybět nebudou nejnovější HTC One (M9, M9+ a další), telefony Huawei (P8, Mate S nebo Mate 8), LG G4, Apple iPhone 6s a 6s Plus, Sony Xperia Z5, Z5 Compact nebo Z5 Premium, samozřejmě také Samsungy, ať už telefony (Galaxy S6, S6 edge, S6 edge + nebo Note 4), náramky nebo hodinky Gear, a také virtuální realita Gear VR. Těšit se můžete i na telefony s Windows 10 Mobile, nová BlackBerry (nejen Priv, ale i Passport a další), Xiaomi, nebo Lenovo telefony a mnoho dalších zajímavých přístrojů, o které jste si psali. Chybět nebudou ani chytré hodinky Motorola Moto 360, Huawei Watch, Apple Watch a LG Watch Urbane. A chystáme i pár dalších překvapení...

Budete si moci vyzkoušet nejnovější mobilní hračky

Co můžete na #mobileDrinku vyhrát?

V zajímavé soutěži, ve které si vyzkoušíte mimo jiné i NFC technologii, budete moci vyhrát atraktivní ceny, které do soutěže věnovalo HTC a Huawei. Podrobnosti si ale necháme pro sebe a bude to pro vás, jak doufáme, příjemné překvapení.

Kapacita mobileDrinku je ale omezená, do prostoru se vejde 70 fanoušků a čtenářů, takže s přihlášením neváhejte ani vteřinu. Pozveme jen ty nejrychlejší! Přihlašovací formulář na #mobileDrink 7 naleznete níže. Pokud se vám nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Diskuze ke článku
Martin Pultzner
Opraveno, děkujeme za upozornění.
Michal
Přihlásil jsem se sice hned v půl úspěšně do Českých Budějovic, ale to se snad počítá. Nebudu to zkoušet dál, ať není duplicitní přihlášení.
Grom51
Zajímalo by mě kolik byla kapacita, že to bylo během hodiny snad pryč .. o ničem .. tohle jste na Prahu celkem podcenili. Celkem zbytečně jsem se hlásil předběžně.
Mirutomaru Matroska
Mirutomaru Matroska
Proboha proč bylo nějaké předběžné příhlašování, když se tam pak nedostanu :-( Špatný systém, jsem zklamán, tak jsem se na to těšil, dovolenou sem si v práci vzal a teď budu dřepět doma :-(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze