První setkání #mobileDrink je za námi. Jak jsme se bavili?

14

Ve čtvrtek proběhl v Praze historicky první #mobileDrink, první neformální setkání s vámi, našimi čtenáři a fanoušky mobilenet.cz, a také s fanoušky na sociálních sítích Vodafone, se kterým jsme setkání organizovali. Účastníci si mohli pohrát s nejnovějšími telefony a tablety, dozvědět se něco zajímavého nejen od zástupců Vodafonu a ještě mít šanci vyhrát zajímavé mobilní telefony. Podívejte se, jak to na #mobileDrinku vypadalo.

Do útulné restaurace dorazilo celkem přes 50 čtenářů, fanoušků, našich redaktorů a zástupců Vodafonu a na všechny čekal velmi zajímavý program. Kromě odborníků Vodafone na terminály a sítě, kteří všem předali zajímavé informace a na oplátku byli zahrnuti množstvím dotazů, na nás čekalo také demo konzole NVIDIA Shield včetně létání s dronem ovládaným právě z NVIDIA Shield. A nelétalo se jen uvnitř.

#mobileDrink

Hlavním lákadlem celé akce byla možnost si vyzkoušet nové zajímavé telefony a tablety. Nechyběly ani takové zajímavé kousky jako Motorola Moto X, Vertu Constellation a samozřejmě veškeré vlajkové lodě všech výrobců jako třeba Nokia Lumia 1020, LG G2, HTC One, Sony Xperia Z1, Samsung Galaxy S4 nebo Huawei Ascend P6 či Apple iPhone 5s a mnohé další. Dostalo se také na demo Chromecastu, chytrých hodinek Samsung Galaxy Gear nebo Sony Smartwatch, případně také externího objektivu Sony Q10.

Vše bylo doprovázeno dobrým jídlem a pitím, ale hlavně soutěží o zajímavé ceny, které do soutěže věnoval Vodafone. A o co se hrálo? Hlavní cenou nebylo nic menšího než špičkový Samsung Galaxy S4, za druhé místo jsme rozdávali elegantní Huawei Ascend P6 a dalšími cenami byly i dva kousky Vodafone Smart III. Soutěžící museli správně odpovědět na vědomostní otázky, najít NFC a QR nápovědy rozmístěné po restauraci a poté uhodnout co nejblíže tipovací otázku.

Vodafone logo mobilenet.cz logo

Setkání #mobileDrink skončilo v pozdních večerních hodinách a můžeme prozradit, že určitě nebylo poslední. Zastavíte se na #mobileDrink příště i vy?

Diskuze ke článku
11majkl
Já se zastavím jenom když bude v Ostravě.
Lukas Morki
Lukas Morki
Me se to libilo moc :) priste urco dorazim :)
Igor Putivlskyy
Jednoduše řečeno: bylo to super. Těším se na další podobnou akci ;)
Padlo
Naposledy upraveno: 2. 11. 2013 09:48
Ano,Ano bylo to super :)
KOUKNI SEM (smazan spam)
díky kdyžtak...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze