Rovio láká na nově připravovanou hru Angry Birds Go! (aktualizováno)

Angry Birds patří mezi nejúspěšnější značky na trhu mobilních her. Není tedy divu, že finské vývojové studio Rovio přichází stále s dalšími a dalšími nápady, jak ji držet a přinášet nové díly. Tentokrát se přesuneme do pro naštvané ptáky neprobádaného žánru, kterým jsou závody.

Aktualizováno 28. 8. 2013

Více než dva měsíce nás Rovio napínalo a my neslyšeli nic nového o tajném projektu Angry Birds Go. Nyní se objevilo první video, ve kterém se však stále nedočkáme herních záběrů. Vývojářský tým se ale snaží hru alespoň částečně představit. Nic konkrétního se nedozvídáme. Přeci jen však už ale můžeme blíže spekulovat. Naštvaní ptáci si tentokrát zřejmě sednou za volant motokár a proženou zlá prasátka. Již brzy bychom se měli dočkat podrobnějších informací a rovněž samotného vydání, ke kterému téměř jistě dojde v letošním roce. Těšíte se na závodní hru s Angry Birds v hlavní roli?

Původní informace z 13. 6. 2013

Rovio se znovu vrátí ke své nejúspěšnější značce s naštvanými ptáky a přinese nám další dobrodružství s oblíbenými postavami. Tentokrát na to však půjdou úplně jinak a my máme očekávat úplně jiný herní zážitek, než na jaký jsme dosud byli zvyklí. Ve hře se podíváme hodně blízko k Prasečímu ostrovu, blíž než kdy dřív. Prozatím spustili jednoduchou stránku, která na novou hru láká, ale neobsahuje téměř žádné informace. Akorát jednu kratičkou animaci.

Copak na nás chystají?

Tip: Rovio představilo službu Accounts pro ukládání napříč platformami

Podle webu můžeme spekulovat o tom, že Angry Birds Go! bude nějaká závodní nebo "běhací" hra. Další informace se dozvíme snad brzy a budeme vás samozřejmě o všem informovat.

Zdroje: rovio.com, droid-life.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze