Další fotografie Facebook telefonu HTC "First" (aktualizováno)

Před několika dny největší světová sociální síť Facebook rozeslala pozvánky na tiskovou konferenci, na které by podle všech indícií měla představit smartphone s upraveným uživatelským prostředím, které by mělo být šité na míru právě facebookovým uživatelům.

Aktualizováno - další fotografie

Ještě před dnešním představením unikají další tři fotografie, které údajně budoucí Facebook telefon zobrazují. Zdá se, že máme potvrzeny oblé hrany i více barevných variant. Zároveň už můžeme nahlédnout i na podobu uživatelského prostředí.

Původní informace

Tiskovka Facebooku proběhne ve čtvrtek 4. dubna. Sice to není nijak oficiálně potvrzeno, avšak v zákulisí už se dlouhou dobu šušká o speciálním telefonu s Androidem upraveným pro snadnou práci se všemi funkcemi modré sociální sítě.

TIP! Facebook údajně představí nový Facebook Phone s vlastním Androidem

Dnes se na Twitteru objevila fotografie zveřejněná uživatelem @evleaks, která zobrazuje pravděpodobně finální podobu HTC First. Ano, čtete správně. První smartphone s brandem Facebooku vyrobí věhlasný tchajwanský výrobce. Již dříve unikly specifikace, ze kterých lze vyčíst, že přístroj bude disponovat výbavou střední třídy v čele s 4,3palcovým displejem s rozlišením 1280 x 720 pixelů, dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 Plus, 5Mpx fotoaparátem a operačním systémem Android 4.1 se speciální „modrou“ úpravou.

Podle dnešní fotografie však nemůžeme říct, že jsme z jeho designového provedení u vytržení. U Facebookového telefonu bychom čekali více odvážnější vzhled. Ještě jsme sice neviděli zadní stranu, na které by mohlo být nějaké speciální logo či textura. Zatím to ale vypadá spíše na to, že se tento přístroj zapadne do konzervativního proudu víceméně velmi podobných „černých placek“.

Zdroje: 9to5google.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
EINEX
Já furt čekal, že bude bílý s modrýma prvkama :D Tohle je docela hnus
galaxy
Výbava vypadá opravdu velmi dobře ale vzhled...?Jak iPhone 4 s tlustym okrajem :-/
pavelgajdo
Tak vzhled je OK, ale když je to FACEBOOK phone, čekal jsem qwerty klávesnici...
St
Nechápu proč se pořád řeší vzhled telefonu. Na "dotýkáči" nejde nic vymyslet vždy to bude placatý obdélník. Takže ve finále všechny telefony vypadají více méně stejně. Ty tam jsou doby, kdy jednotlivé telefony byly jednoznačně a na první pohled rozeznatelné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze