První epizoda Angry Birds Toons je nyní zdarma na Youtube

Zábavní průmysl je neuvěřitelně propojený. Jakmile značka uspěje v jednom odvětví, tak hned musí zkusit štěstí i v dalším. A Angry Birds úspěšnou značkou je. Můžete si tak vedle hraní koupit plyšáky, hračky, knížky nebo sledovat seriál. První epizoda je nyní dostupná na YouTube.

Angry Birds stále patří mezi nejoblíbenější mobilní hry, o čemž svědčí nejen počet stažení, ale také počet pokračování. Jak už to u úspěšných značek bývá, neskončí to pouze u her. Samozřejmostí jsou hračky, stolní hry, plyšáci a všelijaká další havěť. A samozřejmostí je také animovaný seriál. Ten je dostupný v různých televizních kanálech a hlavně v samotných hrách s naštvanými ptáky.

Tip: Rovio láká na nově připravovanou hru Angry Birds Go! (aktualizováno)

Chcete-li seriál sledovat, stačí si ve hře otevřít položku Toons. A jelikož byl seriál úspěšný a dosáhl 400 milionů zhlédnutí, tak Rovio nyní vypouští první díl s názvem Chuck Time na YouTube, kde je dostupný všem. Můžete si ho tak pustit i vy, třeba vás přesvědčí k instalaci hry, kde si budete moci pustit i další díly. V necelých třech minutách se toho příliš nestane a jedná se tak o velmi jednoduchou zábavu s příjemnou animací. Nové díly se objevují ve hrách Angry Birds každou neděli.

Zdroje: rovio.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze