Připravovaný Oppo Find 5: 5 palcový displej s Full HD rozlišením

3

Čínská společnost Oppo o sobě dává za posledního půl roku opravdu hodně vědět. Vše začalo uvedením jejího zařízení Oppo Finder, které je tenké pouhých 6,65 milimetrů. Nyní chce chce doslova šokovat mobilní svět uvedením novinky, která nabídne 5 palcový displej s Full HD rozlišením. Hustota bodů je 441 PPI. Také tomu nemůžete uvěřit?

Oppo Find 5 - máme tu čest s takřka dokonalým zařízením?

Společnost Oppo chce brzo uvést novinku, která vstoupí do ringu proti rivalům v podobě Galaxy Note II či proti LG Optimusu Vu. Ovšem výbava obou zařízení bledne v porovnání s připravovanou novinkou tohoto výrobce. Ten totiž veškerou konkurenci smete svým dotykovým 5 palcovým displejem s Full HD rozlišením, kdy hustota PPI je 441. Nový tabletofon by se měl jmenovat Oppo Find 5. V současné chvíli je zařízení ve fázi prototypu a vývoje. Nicméně nepotvrzené informace hovoří dále o čtyřjádrovém procesoru S4 Snapdragon APQ8064 PRO. Operační systém pak bude v podobě Androidu 4.1 Jelly Bean. Co na tuto novinku říkáte? Také vám její výbava přijde jako z říše snů? Z mého pohledu si nepřeji nic jiného, než se s produkty tohoto výrobce setkat i na našem trhu.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
Rýpal
To je furt nějakého vyhrožování co bude.....už to tu dávno mělo být,nevím na co čekají,až je předběhne ROMO-Fulnek. Firma má na číňany příznačný název.
Mirek
Dle meho nazoru nejlepsi mobil na svete je oppo 3D x905 find - http://www.oppo.com/en/?q=phone&phone=X905
Mrazone
Ví někdo, kde tyto telefony spolehlivě koupit ? Rozhoduji se mezi tímto a xiamo mi2. Děkuju za odpoved, nejlépe na mail: marcelmraz@seznam.cz

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze