Preview překladače ve Skype je tady: jen pro Windows 8.1

Už je tomu poměrně dlouho, co Microsoft představil novou funkci ve Skype, která přinese překlad hlasu v reálném čase. A tak jak řekl, tak se i stalo a nyní je tato funkce již dostupná, sice se stále jedná o vývojovou verzi, ale rozhodně pomůže mnohým uživatelům.

Mluvíte jen španělsky a potřebujete se domluvit s někým, kdo umí anglicky? Nyní se už nemusíte učit cizí jazyk, ani si najímat překladatele, postačí Skype, přes který se jednoduše domluvíte. Ono to sice nebude zase tak slavné, sem tam špatné rozpoznání slova nebo špatný překlad, ale to se dá vývojové verzi odpustit.

Skype Translator

Je škoda, že je aktuálně podporována pouze španělština a angličtina, ale to se brzy změní a ve vývoji jsou i další jazyky. Ovšem v textové komunikaci funguje překlad u více než 40 jazyků, bohužel není uveřejněn seznam těchto jazyků, nicméně lze předpokládat, že to budou převážně jazyky, které umí přeložit klasický Bing překladač. Aplikace je dostupná na Windows Store a lze ji stáhnout do Windows 8.1 a 10 Technical Preview, ale jen někdy, nejspíše záleží na tom, jestli máte US, UK nebo CZ účet Microsoft ID.

Stáhnout Skype Translator

Zdroje: cnet.com, microsoft-news.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze