Plánovač výletů TripAdvisor je dostupný i na Windows 8.1

Cestujete rádi a máte Windows 8.1? Nyní si můžete stáhnout plánovač výletů TripAdvisor , díky kterému si můžete zjistit vše o místě, kam máte namířeno. K dispozici je databáze hotelů, restaurací, ale je toho mnohem více, co tato aplikace nabízí.

Milióny cestovatelských recenzí, fotky, mapy, to je TripAdvisor. Díky této aplikaci si můžete naplánovat výlet přesně podle sebe. Aplikace vám také pomůže najít nejvýhodnější ceny letenek, ty nejlepší hotely, skvělé restaurace nebo třeba zábavní parky bez ohledu na to, kde se nacházíte.

Samozřejmě si taktéž můžete rezervovat pokoj v hotelu nebo stůl ve vaší oblíbené restauraci. Ale to je jen základní výčet všeho co aplikace umí. Můžete si porovnávat ceny hotelů mezi sebou a díky tomu budete mít jistotu nejlepší ceny.

Jedná se o výborného pomocníka pro cestovatele, kteří nemají rádi prázdninové balíčky, ale místo toho si raději naplánují výlet na vlastní pěst. Ale abychom jen nechválili. Aplikace má problémy s rychlostí a poměrně často se stává, že bliká obraz při přechodu mezi stránkami. Aplikaci si můžete zdarma stáhnout na Windows Store a je samozřejmě zdarma. Nutno podotknout, že k funkčnosti je potřeba Windows 8.1.

Stáhnout TripAdvisor Hotels Flights

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: microsoft-news.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze