Pebble Time Steel: ve zlaté vypadají jako Apple Watch

Jen týden poté, co Pebble představil své nové chytré hodinky Time s barevným e-paper displejem, přišel i s inovovanou verzí kovových hodinek Time Steel. Ty nabídnou společně s barevným displejem i kovové elegantní tělo, ale díky větší tloušťce se dočkala větší kapacity i baterie a prodloužila se tím i jejich už tak dobrá výdrž. Ve zlaté variantě ale nápadně připomínají jiné hodinky.

Zatímco původním hodinkám Pebble Time vyčítá řada lidí nepříliš povedený design, o Pebble Time Steel to v žádném případě neplatí. Designově se sice podobají, ale tělo z nerezové oceli je dělá dospělejšími a elegantnějšími. Funkce i barevný e-paper displej jsou shodné s původní verzí Time, ale jsou o milimetr tlustší a jejich výdrž se prodloužila na 10 dní.

Pebble Time Steel

Hodinky budou k dispozici už v červenci ve třech barevných provedeních – stříbrné, černé a zlaté s kovovým nebo koženým řemínkem. Zejména ve zlaté variantě s červeným koženým řemínkem se přitom podobají dalším dlouho očekávaným chytrým hodinkám Apple Watch.

Tip: Hodinky Pebble Time na Kickstarteru: peníze získaly během okamžiku

Za Pebble Time Steel zaplatí zájemce 299 dolarů (cca 8 900 Kč a DPH), což je o 99 dolarů víc než v případě plastové verze, ale pořád je to o 50 dolarů méně než u Apple Watch. Ty však na druhou stranu nabídnou mnohem víc funkcí, byť za cenu výrazně menší výdrže. Pebble Time Steel však můžete pořídit ještě levněji. Firma, jak je jejím zvykem, dává možnost pořídit si je na Kickstarteru za zvýhodněnou cenu 250 dolarů (cca 7 400 Kč s DPH).

Technické parametry Pebble Time Steel

Kompletní specifikace
Konstrukce47 × 40 × 10,5 mm, 62 g, odolnost: ano
Pásekkožený, kovový, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejE Ink, ?" (? × ? px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ne
Akumulátor150 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, ?

Zdroje: 9to5mac.com, phandroid.com, kickstarter.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze