Pebble Steel: druhá generace zahalena v luxusu

2

Na veletrhu CES 2014 se neprezentují jen pro nás zajímavé telefony a tablety. Došlo také na chytré hodinky. Druhou generaci představila společnost Pebble. Vylepšení se událo především na poli vzhledu.

Pebble Steel

Druhou generaci svých chytrých hodinek představila na úvod veletrhu CES 2014 společnost Pebble. Zatímco první generace byla vyrobena z plastu, druhá generace vsadila na stříbrnou a černou ocel. Povýšil rovněž samotný náramek, který bude moci být také kožený. Vzhled hodinek tak poskočil o několik úrovní výše. Stejně jako první generace nabízí i druhá E-link displej, který je velmi málo energeticky náročný. Výrobce proto slibuje 5-7denní výdrž na jedno nabití.

Pebble Steel ve stříbrné a černé variantě

Pebble Steel, jak se druhá generace chytrých hodinek jmenuje, si uchovaly svou voděodolnost až do 5 atmosfér. Stále je také můžete propojit s vaším telefonem, v němž běží operační systém Android nebo iOS. Výrobce slibuje také příval nových aplikací, které ještě rozšíří možnosti využití chytrých hodinek. Přibyla však tříbarevná informační LED dioda, která je umístěna v levém spodním rohu.

Druhá generace Pebble Steel se začne prodávat od poloviny února. Výrobce však již nyní přijímá předobjednávky. Startovací cena činí 249 dolarů za stříbrnou i černou verzi.

Zdroje: getpebble.com