LG Lifeband Touch: sportovní doplněk k vašemu telefonu

3

Před rokem nám LG ukázal sportovní doplněk k telefonu, který ale nikdy nešel do prodeje. Letos by měl být představen nový sportovní náramek pro telefony s Androidem i iOS, který má dotykový displej a funguje v podstatě jako chytré hodinky.

Před rokem na CES 2013 přišlo LG s designově ne příliš povedeným, ale zajímavě fungujícím doplňkem, pro sport. Nesl název Smart Activity Tracker. Na letošním CES 2014 má být představen nový model s názvem Lifeband Touch. A opět se jedná o sportovní doplněk. Víme o něm díky uniklé tiskové zprávě v korejském jazyce.

LG Lifeband Touch

Náramek bude voděodolný a bude sledovat spálené kalorie, kroky a další údaje. Zároveň se dá propojit se speciálními sluchátky, které měří tep. Bude mít dotykový OLED displej, který dokáže zobrazovat upozornění z telefonu, přehrávat hudbu a v podstatě se chová jako chytré hodinky. Spojíte ho se zařízeními s Androidem a iOS přes Bluetooth 4.0. Podle uniklého obrázku předpokládáme, že bude vypadat dost podobně jako předchozí model, který se ale nikdy nezačal prodávat. Uvidíme, jak to bude v případě LG Lifeband Touch. Více informací se snad dozvíme během CES 2014.

LG Lifeband Touch – první pohled z CES 2014

Veletrh CES 2014 dnes začíná a LG má tiskovou konferenci v plánu již dnes v 17:00 našeho času.

Zdroje: theverge.com, flickr.com

Diskuze ke článku
martin
Dost bych ho uvítal, jestli bude příznivá cena jdu do něj :)
LG G2
No prima, další Bluetooth 4 hračka.

Teď už jen něak zařídít, aby ALESPOŇ JEDEN telefon od LG BT4 (hardwarově i softwarově) podporoval.
skileton
ako sa to nabija?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze