Pebble dostává interakci s notifikacemi Android Wear

3

Jedny z prvních chytrých hodinek Pebble mají stále co říct i v konkurenci nové generace hodinek běžících na Android Wear. Nemají sice dotykovou vrstvu a spoléhají se „jen“ na monochromatický e-inkový displej, ale o to delší mají výdrž. Nyní navíc dostávají schopnost zobrazovat notifikace z Android Wear.

Systém, na kterém běží hodinky Pebble, je nicméně jednodušší než Android Wear, proto nevyužije jejich plný potenciál. Přesto si však i bez dotykového displeje a s pomocí hardwarových tlačítek zachovává svou jednoduchost, které přidává trochu kontextu.

Pebble Steel

TIP: Pebble Steel: druhá generace zahalena v luxusu

Pebble a Android Wear jsou v současnosti v beta verzi. Pebble však neomezuje, kdo může beta verzi vyzkoušet. Stačí se přihlásit ke skupině Android for Pebble Beta Chanel a mít kromě hodinek Pebble i smartphone s Androidem 4.0 a vyšším.

Zdroje: blog.getpebble.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Pino
Zajimava zprava.. Jen bych opravil, ze nejde o "e-inkový displej". Je to Sharp 1.26-inch Memory LCD. Spolecnost Pebble ho sice nazyva "e-paper" display, aby upozornila na to, ze je displej tak dobre citelny jako e-paper, ale technicky jde o LCD.
los dementos
posilam na adresu 24net.cz banovou bednu konskeho, slepiciho trusu a psiho trusu. Doufam ze se mezi sebou bratrsky rozdelite. Nebo vam priste poslu lidske g*vno

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze