Oppo se konkurence nebojí: má představit telefon s 4mm tloušťkou

23

Oppo již celkem dlouhou dobu plánuje představení nového modelu s otočnou konstrukcí fotoaparátu, který tak půjde ve šlépějích Oppo N1. Ten má být představen 29. října, ale podle nejnovějších informací má Oppo představit modely dva a šance je, že druhý telefon bude mít tloušťku neuvěřitelné 4 mm.

O existenci nového Oppo N3 se ví již delší dobu, ale co se dalších produktů tohoto výrobce týče, tak na se na povrch zatím nic nedostalo. Alespoň doposud ne, protože Oppo láká na svojí konferenci, která se uskuteční 29. října a právě na pozvánce na konferenci lze vidět dva modely za oponou. Napravo lze jasně identifikovat Oppo N3, a to díky otočné konstrukci fotoaparátu, ale druhý telefon zatím zůstává utajený.

TIP: Oppo N1 mini oficiálně představeno: mini? Jak se to vezme

Nová pozvánka na konferenci

Současně s odhalením nové pozvánky ale na internet prosakují informace o novém modelu Oppo, který by měl mít tloušťku neuvěřitelné 4 milimetry, což by mu zajišťovalo pozici nejtenčího telefon na světě a nahrazoval by Gionee Elife 5.1 s tloušťkou 5,1 milimetrů. Ve výbavě se pak očekává například jeden z nových 64bitových čipsetů, displej s úhlopříčkou mezi 5 až 5,5 palci a také podpora LTE. Pokud telefon opravdu existuje, tak bude určitě trpět kapacita baterie, jelikož se do těla přístroje velká baterie jednoduše nevejde.

Zdroje: gsmarena.com, weibo.com, gizchina.com

Diskuze ke článku
Marek
Vsak brzo se tam nevejde ani 3,5 mm jack na sluchatka...
Peter
Dobrý deň,
plánujete vydať recenziu na Prestigio 5508? Na tomto modeli by ma tiež hlavne zaujímalo, či nie sú problémy s reagovaním na dotyk, tak ako pri Prestigiach s WP a okrem toho aj kvalita fotoaparátu. Pôvodná fotoaplikácia podľa viacerých fór nie je podarená, pri nainštalovaní Google Camera alebo akejkoľvek inej aplikácie má byť kvalita fotiek výrazne lepšia. Ďakujem za skorú odpoveď.
S pozdravom Peter.
P. S. Samozrejme viem, že to sem nepatrí, snáď si to tu ale niekto všimne... :)
jakub
K čemu ?! ... prosím řekněte mi někdo praktické využíti ... zase jen další marketingový tah kvůli kterému se například zmenší baterie a akorát se bude ohýbat v kapse jako iphony ... nechápu kde nechali mozky ..
Lukes - Ogier
Ja si myslim, ze i z uzivatelskeho hlediska je naprosto idealni tloustka 8mm. Ani moc, ani malo....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze