Oppo láká na model N3 s otočným fotoaparátem (6× aktualizováno)

15

Čínský výrobce Oppo je již poměrně známý i v Evropě. Poslední dobou se proslavil především svými vlajkovými modely Find, ale také řadou s modely N. Ta klade důraz na otočný fotoaparát a chystá se další pokračovatel Oppo N3, který nabídne rozlišení 16 megapixelů, procesor Snapdragon 805 či 5,9palcový displej.

Aktualizováno 27. 10. 2014

Představení novinky Oppo N3 s otočným fotoaparátem, který nabídne 16 megapixelů, se blíží. Dočkat bychom se měli již pozítří. Samotný CEO společnosti nyní vypustil první testovací snímek z fotoaparátu. Bohužel byl zbaven údajů EXIF a navíc zmenšen pouze do rozlišení 2 megapixely.

Aktualizováno 15. 10. 2014

Další den, další informace o chystaném Oppo N3. Nově víme, že fotoaparát nabídne 16 megapixelů a samotný čip bude mít velikost 1/2,3". Oppo také zveřejnilo další produktový obrázek a aby toho pro dnes nebylo málo, objevilo se též video, které demonstruje otočný fotoaparát, což bude největší tahák novinky. K oficiálnímu představení by mělo dojít 29. října.

Aktualizováno 14. 10. 2014

Čínské Oppo láká na svůj chystaný model N3, který nabídne vysoce kvalitní otočnou kameru s duální LED diodovým bleskem. Snímek byl zveřejněn na síti Google a ukazuje zadní část. Můžeme si všimnout, že prostor kolem fotoaparátu zřejmě bude imitovat kůži a to i se švy. Že by se Oppo inspirovalo u Samsungu? Uvidíme, neboť k představení by mělo dojít již tento měsíc.

Oppo N3

Aktualizováno 3. 10. 2014

Oppo N3 bude bezesporu zajímavý fototelefon, ale to, jak bude vypadat, je ve hvězdách. Tedy alespoň částečně, protože Oppo láká novým snímkem na další z designů, který by se na N3 mohl objevit. Tento design je odvážný i na Oppo a zakládá si na bočním vysunovacím fotoaparátu, který se zasouvá do těla přístroje. Na to, jak bude N3 nakonec vypadat, si musíme však počkat.

Snímek výsuvné kamerky

Aktualizováno 29. 9. 2014

Po několika dnech o sobě opět dává vědět Oppo N3, tentokrát formou nových fotografií a informací. Ty potvrzují vzhled z minulé aktualizace. Známe také první střípky z výbavy. Model N3 by měl nabídnout 5,9palcový FullHD displej či vysoce výkonný procesor Snapdragon 805 spolu se 3 GB RAM. Otočný fotoaparát pak nabídne 13megapixelové rozlišení.

Aktualizováno 17. 9. 2014

V pondělí jsme poprvé viděli možný vzhled chystaného Oppo N3. Nutno podotknout, že šlo o hodně odvážný styl, který by se určitě nelíbil každému. Nyní se zdá, že šlo jen koncept. Dnes se totiž objevila nová tisková fotografie, která rovněž má zachycovat Oppo N3. Rozdíl je však ve vzhledu a to velmi podstatný. Na novém obrázku je samotný fotoaparát stále otočný, ale mnohem lépe zpracovaný. Především nikde nepřekáží a je součástí těla smartphonu. Předpokládá se tak, že právě nejnovější snímek ukazuje skutečnou podobu, která se i vcelku podobá staršímu modelu N1.

Oppo N3

Původní informace z 15. 9. 2014

Jeho příchod již potvrdil sám výrobce, neboť na svém Facebooku vypustil oficiální teaser. Ten však hladovému čtenáři nic podstatného nesdělil. Nyní však server GSMarena přichází se dvěma kvalitním fotografiemi, na kterých je údajně Oppo N3. Všimnout si můžete nezvyklého zpracování horní hrany do tvaru válce, který je otočný a je v něm umístěn fotoaparát. Tím Oppo řeší důraz na čelní kamerku, kdy jen otočíte zadní fotoaparát. Potěší i přítomnost duální LED diody, která je mimochodem také dostupné i při pořizování selfies.

Oppo N3

Do horní válcové části, zdá se, bude umístěn také reproduktor. Teoreticky by mohlo jít o dva velmi šikovně umístěné reproduktory. O výbavě toho prozatím nic nevíme, nicméně soudě dle dostupných fotografií, půjde spíše o velký telefon, byť s malou tloušťkou. Brzy se však již dozvíme více, představení Oppo N3 proběhne v říjnu.

Zdroje: gsmarena.com, androidcommunity.com, soyacincau.com, phonearena.com, androidcentral.com, gsmarena.com, gizchina.com, weibo.com

Diskuze ke článku
Ondra
Bez te odpornosti nahore by to byl nadherny telefon
Satai
Nejspis trochu nesikovne na noseni v kapse.
kleinak
Humus, maximálně nepraktické, pokud budu fotit na ležato, tak jak se má fotit, bude to maximálně zavazet.
I umístění fotoaparátu v nějakém rohu,jako třeba Apple,Sony je taky nepraktické i když tohle je už vrchol. Proč asi má většina fotoaparátů čočku uprostřed přístroje???? Aby se to lépe drželo ve dvou rukách a nedocházelo k nechtěnému focení s prsty na čočce a proto že, ve dvou rukách je větší stabilita.
Tomáš Marek
Tomáš Marek
Ty rámečky vypadají zajímavě...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze