Nový Google kalendář míří i na iOS: Material Design i u Applu

22

V listopadu přivedl Google na naše zařízení vylepšenou verzi svého Google Kalendáře. Ten se však dostal pouze na operační systém Android, ale v přípravě je i verze pro iOS. Operační systém od Applu tak dostane oficiálního klienta tohoto oblíbeného kalendáře.

TIP: Potkáme Google Auto na silnici už v roce 2020?

Na iOS se přibližně dva měsíce po Androidu začíná ukazovat také aplikace Google Kalendář. Serveru TheNextWeb se podařilo dostat několik screenshotů z připravované novinky a je jasné, že dnes již velmi dobře známý Material Design z Androidu se svým způsobem podívá také na platformu od Applu. Design jde ve stopách Android verze a celá agenda je jak pěkně barevná, tak doplněná například o fotografie míst, kde se koná vaše schůzka. Celkově tak ekosystém iOS dostane velmi silnou aplikaci s širokou uživatelskou základnou.

Zdroje: thenextweb.com

Diskuze ke článku
Karl. N.
Považuji tento kalendář za velmi povedený. Kritické připomínky některých uživatelů mají základ v nedostatečných informacích o jeho možnostech.
neprihlaseny
od posledni aktualizace jsem kalendar smazal a pouzivam pouze business kalendar.
google je tragicky. nejde zoomovat v pohledech, nejde menit kalendar pod kterym je schuzka ulozena, chybi full screen, obtezuji listy okolo a data tak neni vubec videt
trust.me
už jste to slyšeli?? Google se chystá koupit mobilní divizi Applu, už o tom jednají! IPhone bude patřit Googlu!
Karl. N.
tak tohle asi fakt nikdo nečekal.. Pořád tomu nemůžu uvěřit, ale asi je to opravdu tak!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze