Nové HTC One S: podívejte se na unikátní způsob výroby

1

Podívejte se, jak probíhá výroba rámu nedávno představené novinky HTC One S pomocí speciální technologie micro arc oxidation v továrnách tchajwanského výrobce.

HTC One S - oficiální fotografie
Preview - HTC One S: nové technologie v tenkém těle

HTC u všech tří novinek, které představilo na MWC 2012 v Barceloně, implementovalo některé nové funkce, které mnoho uživatelů celkem zaujaly. Kromě nejnovější verze operačního systému Android, nově upraveného prostřední HTC Sense 4.0, unibody konstrukce a také znatelně vylepšených fotoaparátů přináší i každý model z nové One Series něco navíc sám o sobě. U vlajkového HTC One X je to čtyřjádrový procesor, a naopak zase u nejnižšího modelu HTC One V je jeho plusem hlavně relativně příznivá cena a design s bradou, kterou telefon převzal z legendárního modelu HTC Hero.

HTC One S na fotografiích z MWC 2012 v Barceloně
Čtěte také - Tenké a vybavené HTC One S naživo na videu z MWC 2012

Plusem modelu HTC One S, kvůli kterému píšeme tento článek, je jeho tělo. To je tenké pouhých 7,8 milimetru a navíc nabízí výše zmiňovaný unibody jednolitý design, jehož plusem je určitě celkově daleko vyšší pevnost telefonu jako celku. Nejzajímavější je ale technologie, pomocí které je tělo modelu One S vyrobeno. HTC ji nazývá micro arc oxidation. Jedná se v podstatě o nástřik vysoce roztaveného a odolného hliníku na samotný kryt. Tím pádem je telefon opravdu odolný proti poškrábání a navíc i pěkně vypadá. To, jak vlastně samotný proces výroby vypadá, se dozvíte v následujícím videu níže, které HTC nedávno zveřejnilo na svém YouTube kanálu.

Video

Více informací o telefonu se dočtete v našem podrobném preview. Pokud se chcete podívat na náš živý pohled na něj včetně komentovaného videa a fotografií, tak klikněte zde. Informace o tom, kdy a za jakou cenu se začne prodávat potom najdete ve článku - Nové HTC One již v předprodeji v ČR: známe dostupnost a cenu.

Technické parametry HTC One S

Kompletní specifikace
Konstrukce130,9 × 65 × 7,8 mm, 119,5 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejSuper AMOLED, 4,3" (960 × 540 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S3 MSM8260, CPU: 2×1,5 GHz, GPU: Adreno 225
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 16 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 650 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostduben 2012, 11 870 Kč

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Michal
Dobrý den. Mám na Vás otázku. Zda ještě budete natáčet svá videa ve 3d. Mám htc evo 3d, tak jsem to využil. Díky za odpověď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze