Nové HTC One již v předprodeji v ČR: známe dostupnost a cenu

13

Ještě jsme si ani pořádně neuvědomili, že letošní Mobile World Congress v Barceloně už je minulostí, a už se nám objevují první oficiální informace o cenách a dostupnosti nově představených telefonů. V dnešním článku se podíváme, jak to vypadá s novinkami od HTC v České republice. Známe cenu i dostupnost.

Tři žhavé novinky z MWC 2012 od výrobce HTC na oficiálních snímcích
Preview:

HTC One X: čtyřjádro a 4,7 palcový displej

HTC One S: nové technologie v tenkém těle

HTC One V: nejlepší fotomobil střední třídy?

Tchajwanský výrobce mobilních telefonů HTC na MWC 2012 v Barceloně představil celkem tři zajímavé novinky, které spadají do zbrusu nové řady telefonů s názvem One Series. Nejvybavenějším z nich je model One X s velice výkonným čtyřjádrovým, 1,5 GHz procesorem Tegra 3 a 4,7 palcovým HD displejem. Následuje model s označením HTC One S, který nabídne tělo vyrobené novou technologií Micro Arc Oxydation, či 8 Mpx fotoaparát s optikou s vysokou světelností f2.0.

Všechny tři nově představené jsme si vyzkoušeli na výstavě MWC 2012

TIP! HTC One X živě z Barcelony: videopohled na novou vlajkovou loď

TIP! Tenké a vybavené HTC One S naživo na videu z MWC 2012

TIP! HTC One V živě z Barcelony: návrat bradaté legendy

Zapomenout nesmíme ani na 4,3 palcový qHD displej. Poslední novinkou je HTC One V. Jde o dobře vybavený model střední třídy s velmi dobrým fotoaparátem s možností natáčení Full HD videí, jednojádrovým 1GHz procesorem a nebo 4 GB interní pamětí. Všechny tři přístroje spojuje nejnovější operační systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich s nadstavbou HTC Sense.

Cena a dostupnost nových HTC v České republice

Všechny tři přístroje si nyní můžete prostřednictvím oficiálního českého HTC e-shopu předobjednat. Shodná je dostupnost všech tří novinek, které budou dostupné od 1. dubna 2012. Předobjednané přístroje v rámci akce popsané níže budou poštou doručeny o den později. Nejdražší a nejvybavenější HTC One X můžete zakoupit v černém a bílém barevném provedení za 15 499 Kč. Následující model HTC One S se bude prodávat v černé a šedé variantě za 13 499 Kč. Nejdostupnější je samozřejmě model HTC One V, který stojí 7 999 Kč a vybrat si můžete opět stejně jako v případě modelu One S mezi šedou a černou barevnou variantou.

HTC One a navigace Sygic zdarma

Pokud vám výše uvedené ceny připadají přehnané tak pro vás máme útěchu. HTC totiž ke koupi modelů HTC One X, HTC One S nebo HTC One V na značkovém e-shopu dává dárek v podobě doživotně aktualizované navigace Sygic s mapou celé Evropy v hodnotě 1 250 Kč zcela zdarma. Tato akce platí od 2.3.2012 do vyčerpání skladových zásob. Akce neplatí při koupi telefonů v kamenné značkové prodejně.

Více o navigačním softwaru Sygic najdete na www.sygic.com

Zdroje: htcstore.eu

Diskuze ke článku
Pája
Pár lidí to asi koupí, ale já mezi nimi rozhodně nebudu. Předražené a nepěkné telefony
Ladislav
No souhlasím s Pája.. ale pouze s tím, že jsou předražené.. HTC ONE S je podle mě dokonalí telefon co by měl mít.. ale za 13 tisíc? No možná tak pro manažery ale student si tohle rozhodně dovolit nemůže :-( takže to vidím že si pořídím HTC desire S....
Tretys
Tak o tom ONE S jsem dost uvažoval, ale cena je vysoká. Čekal jsem méně. Doufám že časem zlevní.
zeto750
No tiez som dufal v lepsiu cenu ONE S (pod 10K) ale takto sa poohliadnem inde asi, este stale dufam ze ZTE alebo HUAWEI prinesu nieco v dobrej cene... som zvedavy ako dopadne cena Huawei ascend D1 a pod..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze