HTC One X živě z Barcelony: videopohled na novou vlajkovou loď

Stejné, a přeci jiné. Tak by se dalo definovat nové HTC One X, které na první pohled nevypadá jinak, než jiné dřívější HTC, ale ve skutečnosti jako nová vlajková loď přináší mnoho změn a zásadních novinek a vylepšení. Jak se nám novinka líbila? Podívejte se na videopohled, živé fotografie a video.

HTC se opět drží svého typického designu, který mění pouze velmi pomalu. Oproti dřívějšku zde však došlo k výrazné změně, co se týče materiálů. Zatímco dříve jsme u HTC byli zvyklí na kovovou unibody konstrukci, nyní zde máme něco jiného. Na řadu přichází polykarbonátové unibody tělo, díky čemuž je One X lehčí, než byste tipovali. Rozhodně ale v ruce nepůsobí levně a konstrukce je také příkladná.

HTC One X – první pohled z MWC

I přes to, že na rozdíl například od Nokie Lumia 800 a N9, které mají stejný materiál těla, je jeho bílý povrch matný, nešpiní se.

Telefon je velmi tenký, a tak trochu zaujme i mírně vystouplá čočka fotoaparátu, který má mimochodem velmi dobrou světelnost, působivé parametry a měl by produkovat kvalitní snímky. HTC se tak možná konečně zbaví nálepky výrobce telefonů s nepříliš kvalitními fotoaparáty v mobilech.

Čtěte preview: HTC One X: čtyřjádro a 4,7 palcový displej

Úchvatný je také HD displej, který je jemný, kvalitní a nelze k němu mít výhrady. Dobře působí také zakřivené hrany krycího sklíčka, díky čemuž je pohyb po kraji displeje pro prsty pohodlnější.

Jak se vám nové HTC One X líbí?

Diskuze ke článku
Bety
Myslím, že ta třetí fotka od konce je HTC One S.
karel
HTC korejská společnost ? není to náhodou pánové redaktoři THAIWANSKÁ společnost ?
Tomáš
Dokud to nebude mít alespoň 16 jader, tak u mě nemá Android šanci ;)
11majkl
Vyfoťte s HTC ONE X něco ať máme představu jak se zlepšili ve focení díki.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze