Nové Angry Birds Transformers: roboptáci v traileru

Angry Birds jsou pojem. Znají je prakticky všichni od těch nejmenších, až po ty starší z nás. Nejnovější přírůstek do série se bude jmenovat Angry Birds Transformers a přinese, nečekaně, prostředí, které je inspirované tím z filmů Transformers od Michaela Baye. Doufejme jenom, že explozí bude ve hře rozumně.

Stejně jako Jára Cimrman, tak i Angry Birds jsou legendou. Vše začalo jako jednoduchá arkáda, ve které jste posílali ptáčky proti zlým prasatům ve snaze jim zničit základu. Od té doby však uplynulo už několik let a Angry Birds se podívali do vesmíru, navštívili jsme Star Wars, zazávodili jsme si s nimi a dokonce i zahráli RPG ve hře Angry Birds Epic. Nejnovějším přírůstkem do rodiny jsou Angry Birds Transformers.

V současnosti nejsou známé jak platformy, na kterých bude hříčka dostupná, tak ani žádné informace o tom, co bude vlastně náplní hry. Trailer však jasně ukazuje tropické prostředí, přítomnost legendárních zelených prasat a hlavního hrdinu, který bojuje proti jinému obřímu robotovi. Provedení videa by mohlo napovídat, že se bude jednat o zcela nový žánr, který v Angry Birds rodině ještě nebyl.

Zdroje: androidcommunity.com, youtube.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze