Nová funkce Tinderu si dává za úkol upozornit vaši matku, že máte rande

Nová funkce Tinderu si dává za úkol upozornit vaši matku, že máte rande
Fotografie: Mateus Campos Felipe, unsplash.com
  • Funkce se jmenuje Share My Date a umožňuje rychlé a snadné sdílení podrobností o vašem rande
  • Cílem je samozřejmě zvýšit bezpečnost uživatelů Tinderu

Server phonearena.com upozornil na chystanou novinku v oblíbené aplikaci Tinder. Jmenuje se v originále Share My Date a úzce souvisí se zjištěním Tinderu, že přibližně 51 procent uživatelů mladších 30 let sdílí podrobnosti o svém rande s přáteli, zatímco 19 procent uživatelů tak činí se svou matkou. Společnost tak chce tento proces zefektivnit pomocí nové funkce, která uživatelům umožní rychle a snadno sdílet podrobnosti o nadcházejícím rande prostřednictvím jediného odkazu.


Prostřednictvím funkce Share My Date lze na jediné kliknutí vygenerovat odkaz, který můžete s kýmkoli sdílet a který obsahuje důležité podrobnosti o vašem rande. Mezi ně patří datum, čas a místo schůzky spolu s obrázkem osoby, se kterou se scházíte + odkazem na její profil. Dokonce lze k podrobnostem přidat i vaše osobní poznámky – například o tom, kdy se plánujete vrátit domů. Cílem funkce není pobavit posměváčky, ale samozřejmě zvýšit bezpečnost uživatelů aplikace Tinder.

Funkce Share My Date má být k dispozici v průběhu nadcházejících měsíců, a to v USA, Velké Británii, Austrálii, Kanadě, Singapuru, Indii, Irsku, Německu, Francii, Španělsku, Japonsku, Brazílii, Švýcarsku, Mexiku, Nizozemsku, Itálii, Koreji, Vietnamu a Thajsku. O České republice zatím nepadla zmínka, ale ocenili byste ji také? Podělte se s námi o vaše názory v diskuzi pod článkem.

Ty nejbizarnější aplikace na Google Play? Známe, ukážeme!

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze