Nová aktualizace Windows Phone 8.1: zvyšuje uživatelský komfort

21

Účastníkům programu Developer Preview dorazila na jejich telefony menší aktualizace Windows Phone 8.1 update 1 Build 8.10.14203. Změn tato verze systému příliš mnoho nepřináší, ale ty, které obsahuje, dále zlepšují uživatelský komfort.

Jedna ze změn se týká i nedávno aktualizovaného Spořiče baterie. Ten nyní dostal živou dlaždici, na které se v reálném časem aktualizují procenta s úrovní nabití. Spořič baterie je rovněž možné nově přidat jako jeden ze zástupců do centra akcí.

Další novinkou je, že další aktualizace je možné načasovat na dobu, kdy vám to nejvíce vyhovuje. Mohou se tak, pokud to nastavení dat dovolí automaticky stáhnout v zadanou hodinu, typicky přes noc. Přibyla rovněž možnost nastavit v Indii jako nejvyšší rychlost připojení 4G. Navigace uživatelského prostředí je plynulejší a zlepšení výkonu a funkčnosti se dočkal Network Time Protocol.

Zdroje: nokiapoweruser.com

Diskuze ke článku
misaz
Co je Network Time Protocol?
martin
Kdy konečně dorazí wp8.1 grd2
Milda
Poradi mi nekdo, jak se zaregistrovat jako developer? Zkousel jsem to 3x, ale bud to neslo, nebo jsem zkoncil v sekci, kde po me chteli 356kc...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze