Nokia se zbarvila do zelené. Značí to příchod Androidu?

50

K nečekanému kroku se dnes odhodlala Nokia. Alespoň pro dnešní den zcela opustila své typicky modré zbarvení a na všech sociálních sítích je nyní vše zbarveno do zelené. Co by to mohlo znamenat?

K finské Nokii vždy neodmyslitelně patřila modrá barva, která doprovázelo loga, hesla i internetové stránky. Dnes však přišel poměrně nečekaný zlom. Všechny sociální sítě, které spravuje Nokia po celém světě, se přebarvily do zelené. Nejde jen logo výrobce, které obklopuje zelená. Zelený odstín se vyskytuje úplně všude.

TIP! Tajná Nokia X: příval nových fotografií (14x aktualizováno)

Ihned se samozřejmě vyrojily spekulace, proč se Nokia uchýlila k tomu nečekanému kroku. Nasnadě je tajemstvím opředený Nokia X. Ten by měl totiž přinést operační systém Android a stal by se tak historicky první Nokií s tímto operačním systémem. Jak také jistě víte, systém Googlu je neodmyslitelně spjat se zelenou barvou. Vše začíná dávat smysl. Nesmíme však zapomínat, že se pohybujeme v rovinách spekulací a Nokia zelenou barvou může nakonec myslet něco úplně odlišného.

Zdroje: androidauthority.com

Diskuze ke článku
jirka
nebo se chystá něco s xbox phone ;)
Fred
Nebo MS nemuze z licencnich duvodu pouzivat Nokia modrou barvu, tak pouziji pro logo zelenou... :-)
pedro
Trosku Androidi fanatismus ne? Normalniho cloveka by asi nenapadlo, ze se Nokia prebarvi do zelena kvuli vydani low-endu s Androide, navic potom, co byla prodana MS.........
Pf
nechci se do vas nejak navazet, ale tohle je vice mene preklad od zahr, konkurence - wpcentral.com :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze