Nokia N900 dostala update firmwaru a Ovi Store

1

Vlajková loď finského výrobce se dočká svého historicky prvního updatu firmwaru. Pro uživatele se ovšem mnoho nezmění a Nokia N900 s operačním systémem Maemo se dočká jen malých úprav.

Největší výrobce mobilních telefonů na světě oznámil vydání vůbec prvního softwarového vylepšení pro svůj nejlepší model N900. Uživatelé již při zahájení prodeje truchlili na absencí klasického zobrazení displeje na výšku. Veškeré operace vás víceméně nutí mít telefon v horizontální poloze. Možná proto se tato praktická úprava očekávala již záhy po začátku prodeje. První update je tu a bohužel pro uživatele, přináší nového jen poskrovnu. Kromě již tradičního mírného navýšení výkonu a vylepšení celkové stability systému se už mnoho neudálo. Byla jen přidána podpora Ovi Store, který byl dnes pro N900 spuštěn. Příliš mnoho aplikací tam však zatím nenajdete. Na další případná vylepšení, včetně podpory portrétového módu, nezbývá než čekat.

zdroj: engadget.com

Diskuze ke článku
Zuno
To byl jeden z důvodů(společně s absencí sim toolkitu a mms), proč jsem si telefon nepořídil-nebudu s tím po ulici chodit jak blázen s psp:D Zlatá N97 mini

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze