Dual boot pro Nokii N900: nabídne Maemo i MeeGo (video)

Dlouhé čekání netrpělivých vlastníků Nokie N900 je téměř u konce. Vývojáři Finské společnosti jsou skoro hotoví s portováním operačního systému MeeGo na N900 a navzdory původním prohlášením jej slibují uvolnit široké veřejnosti na N900 už za pár dní.

Tato aktualizace bude k dispozici na webových stránkách platformy MeeGo a měla by umožnit používání dvojice linuxových operačních systému (Maemo a MeeGo) na Nokii N900. Tímto krokem chce Nokia téměř jistě ještě více navnadit uživatele nadcházejících smartphonů s tímto novým OS. Zatím neexistuje žádné přesné datum uvedení aktualizace, ale podle vyjádření jednoho z vývojářů systému se dočkáme již velmi brzy.

Špatnou zprávou je, že se jedná o zkoušku na vaše vlastní nebezpečí s velmi pravděpodobnou ztrátou záruky, takže Nokia nebude nabízet jakoukoliv podporu pro "en devítistovky" s MeeGo na palubě. To ale neznamená, že se uživatelé nedočkají pravidelných aktualizací. Co vy na to? Půjdete do zajímavé, ale riskantní aktualizace, nebo se budete držet pomalu "umírajícího" Maema?

Aktualizováno 28.10 - VIDEO

zdroj: gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze