Nokia Belle dostane aktualizaci Feature Pack 1

13

V letošním roce se aktuální nokiácký systém Nokia (Symbain) Belle dočká aktualizaci, která ponese název Feature Pack 1. Bohužel se to týká jen nejnovějších kousků a majitelé starších modelů už budou mít smůlu.

Všichni fanoušci operačního systému Symbian, respektive aktuálního Nokia Belle, jistě uvítají zprávu, že se systém nadále vyvíjí směrem kupředu. Během letošního roku totiž přijde aktualizace s názvem Feature Pack 1. Ten už v sobě obsahuje nová Nokia 808 PureView a lze tedy očekávat, že aktualizace pro ostatní nové Nokie přijde před začátkem léta.

Nokia 603, 700 a 701 - tato trojice se aktualizace dočká

Které modely se aktualizace dočkají? Bohužel se nová aktualizace týká pouze Nokií 603, 700 a 701. Končí tak podpora starších modelů N8, E7, C6-01, C7, E6 a X7. Opět chybí zmínka o modelu 500 a situace u něj zůstává otevřená. Aktualizace přinese především navýšení výkonu, protože dojde k nárůstu taktu procesoru z 1 GHz na 1,3 GHz. Novou funkcí bude zvuk Dolby Surround a vylepší se rychlost HTML5. V základní nabídce by také měla přibýt dvacítka nových widgetů.

Zdroje: conversations.nokia.com

Diskuze ke článku
15k3
:( C6-01...
loller
FP1 mě nebere, dle mě tam bude spousta věcí, které 680 MHz procesor nedá, a byla by škoda, aby se systém sekal jen proto, aby byl aktuální. Když dají Carlu, tak FP1 chybět nebude. Šťastný majitel C6-01
N8
Dekuji za N8, kdy bude office?
Symbian
update bude i pro první generaci telefonu s 512MB rom jako N8, pravděpodobně půjde o upravenou verzi pro daný hw..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze