Neznámý tabletofon od Motoroly na videu: běží na Androidu L

4

Motorola je v současnosti opravdu oblíbenou značkou hlavně ve střední a nižší střední třídě. Telefony od tohoto výrobce nabízejí výborný poměr cena/výkon, ale nově ukázaný telefon by mohl zamířit i do vyšší třídy. Na videu se ukazuje s Androidem L a velkým displejem, který lehce strčí do kapsy i 5" displej u Nexusu 5.

Na YouTube kanálu TK Tech News se objevilo video, na kterém je zobrazené zařízení, které je údajně vyrobeno Motorolou. Těžko se dá říct, jestli se opravdu jedná o telefon od Motoroly, jelikož je telefon oblepen jak balíček od České pošty, ale na druhém videu, které ukazuje startovací animaci, je vyobrazeno logo Motoroly. Telefon je opravdu velký a i vedle 5" Nexusu 5, který je použit pro srovnání, jde o pořádného velikána.

Ve videu se telefon ukazuje ve špatných světelných podmínkách, ale lze poznat, že na něm běží blíže nespecifikovaná verze Androidu L. Komentátor uvádí, že se nad displejem kolem mřížky reproduktoru usadily dva prvky, které připomínají fotoaparáty, což by šlo ruku v ruce s dříve uniklým snímkem Motoroly Moto X 1, která má ale mít „pouze“ 5,2" displej. Displej je prý údajně FullHD a panel je nejspíše typu AMOLED.

Zdroje: androidcommunity.com, youtube.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
visna
Nemaju nove boot animacie (aspon od kedy nie je motorola priamo google firmou) pre motorolu nahodou napis Powered by Google miesto Google Company alebo nieco take?
gogo
Slovensti a cesky obyvatele a dale na vychod.Nechte si o tomto produktu pouze zdat.Neni a nebude urcen vychodni evrope! Pouze vyspelim statum.Vubec se mototole nedivim ze nepodporuje vychodni jazyky.A dale motorola je u nas unikat.Cechum radim kupujte samsumgy,huaweie,lumie a dalsi odpad za nadsazenou cenu.Pro chytreho zapadoevropana bude vzdy lepsi zbozi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze