Telefony Moto G a Moto X dostanou Android L

2

Motorola patří mezi ty nejrychlejší, alespoň co se vydávání softwarových aktualizací týče. To se nadále potvrzuje a nově je potvrzeno i to, že Motorola Moto G a Moto X dostanou aktualizaci na Android L v momentě, kdy budou dostupné. Při chatu s podporou to potvrdil zaměstnanec Motoroly.

Motorola ráda hýčká své zákazníky. Po informaci, že vám výrobce vymění rozbitý displej zdarma, se dočkáme dalšího příjemného překvapení, které ještě prohloubí touhu mít oficiálního distributora i u nás. Podpora Motoroly totiž potvrdila, že telefony Motorola Moto G a Motorola Moto X dostanou aktualizaci na Android L tak rychle, jak jen to půjde. Spolu s HTC je tak Motorola mezi prvními, kteří potvrdili aktivní zájem o aktualizaci Androidu na nejnovější verzi.

Podpora Motoroly potvrdila, že Moto G a Moto X dostanou Android L

V konverzaci s oficiální podporou se také dostalo na Motorolu Moto E. Zaměstnankyně Motoroly ale sdělila, že nemá žádné informace o plánované aktualizaci Moto E na nejnovější systém. Dá se však předpokládat, že se i levnější Moto E se aktualizace dočká, jelikož všechny telefony od Motoroly běží na čistém Androidu a portování systému tak bude jednodušší, než kdyby Motorola musela předělávat prostředí pro každý telefon zvlášť.

Zdroje: phonearena.com, androidorigin.com

Diskuze ke článku
sanino11
Uz sa teším nech je to cim skôr.Mam moto g a som snim neskutocne spokojný.
Ondřej Koždoň
Ondřej Koždoň
No tak nevím nevím. Mě se Android L moc nezamlouvá, lépe řečeno se mi vůbec nelíbí. Spíše zůstanu u 4.4.3 na mé Moto X a uvidím dle reakcí a videí jak to bude vypadat přesně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze