Nexus 5 zřejmě opět vyrobí LG. Unikají první tajné fotografie

15

V letošním roce se téměř jistě dočkáme další, v pořadí již páté generace referenčního telefonu Googlu. Nexus 5 údajně opět vyrobí LG a již nyní unikají fotografie, které by mohly budoucí model zachycovat.

Současný Nexus 4 byl oficiálně představen loni na podzim. V České republice se však prodává pouhých několik týdnů. To však nezabránilo tomu, aby se pomalu začal roztáčet kolotoč se spekulacemi o nástupci. Čtyřkový Nexus vyrobilo LG a dle všeho to vypadá, že je s jeho prací Google spokojen. I pátou generaci bude mít na starosti tento jihokorejský výrobce.

Možná podoba Nexusu 5 od LG

Známý Twitter účet Evleaks zveřejnil dvě fotografie neznámého modelu LG, který vsází na zabolený design a dle spekulací by mělo jít o prototyp Nexusu 5. Může se však jednat také o LG Optimus G2, čemuž by odpovídalo logo výrobce přímo na čelní straně. Zda-li takto bude vypadat další Nexus, zjistíme zřejmě až na podzim, kdy by pátá generace měla být představena. Google sice má tento měsíc svou konferenci I/O, avšak představení Nexusu 5 je velmi nepravděpodobné.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
IQLogic
Len aby to zas nepos*rali s dostupnosťou ako v prípade Nexus 4 ...
vio
mali predchadzajúce modeli rady Nexus brandovanie vyrobcu na prednej strane ?
dano
proti LG nic nemam, oni vedia spravit dobre mobily, kvalitne spracovane, ich najvacsi problem je po stranke sotwaru, ale kedze bude mat podporu od googlu tak je to v pohode, najviac sa ale obavam pouzitia OLED displeja, podla mna by IPS bol lepsou volbou a tiez by sa mohla zvysit kvalita fotoaparatu :)
MiNo
LG dela mobily ? Dyt ty neumi poradne ani vysavace. Telefony s Androidem dela kdejakej taman a praskne na to podradnej vyzirkovskej zabugovanej Android. Tels Androidem by si koupil jen silenec. Soudnej clovek pujde pujde do Nokie s WP8 nebo BB10 prip iPhonu.

Duvod proc je trzni podíl Androidu takovy jaky je, je ten, ze ne všichni měli na iPady a iPhony. Cili Bambungy, ZTE, LG vysavace si muze dovolit každý jouda, který machruje s iPhone like Bambungem nebo placackou,ktera mu vydrzi pul dne na baterce. Ale ted se karta obraci, BB10 a WP8 sou zpet ve hre...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze