LG G Pad 8.3, Xperia Z Ultra a bílý Nexus 7 v prodeji na Google Play

1

Google dnes začíná nabízet, skrze obchod Play nová zařízení a dokonce tři najednou. Nejmenší novinkou je bílá verze Nexusu 7, velkým překvapením pak je Google Play edice tabletofonu Sony Xperia Z Ultra. O příchodu tabletu G Pad 8.3 s čistým Androidem jsme již věděli, a úniky se tak jen potvrdily.

Zařízení s razítkem Google Play Edition se mohou pyšnit čistým Androidem a jeho rychlými aktualizacemi, které totiž obstarává sám Google. Zatím do této rodinky spadaly jen dva přístroje, kterými byly Samsung Galaxy S4 a HTC One. Tento nápad se zřejmě setkal se vřelým přijetím, Google totiž rozšiřuje segment o další dvě zbrusu nová zařízení. Bohužel, ani jedno z nich není dostupné mimo USA a my tak můžeme jen závidět.

Nové přírůstky do rodiny Google Play Edition a nový bílý Nexus 7

Vzhledem ke stálé nedostupnosti můžeme jen stroze konstatovat fakta o cenách, které jsou samozřejmě o něco nižší, než obyčejně. Xperii Z Ultra si tak můžete v USA zakoupit za 650 dolarů, čili zhruba 13 000 Kč. S dobrou cenou přichází i tablet od LG, G Pad 8.3 s čistým Androidem se již nyní, stejně jako ostatní dvě zařízení, prodává za 350 dolarů, v přepočtu zhruba 7 000 Kč. Kdy Google hodlá začít s prodejem zařízení přes Google Play i mimo USA, nevíme, avšak datum je spíše v nedohlednu.

Zdroje: anandtech.com, gadgets.ndtv.com, engadget.com, techcrunch.com

Diskuze ke článku
JaroB
Opravte si to...NIE JE to SONY XPERIA Z ULTRA GOOGLE PLAY EDITION lebo názov XPERIA tam chýba práve preto lebo nespĺňa kritériá XPERIÍ..... čiže nemá SONY aplikácie ako WALKMAN, X-REALITY alebo SONY Music unlimited, atď.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze