Na MWC 2015 se možná ukáže 5,5palcový Huawei Mate 7 Compact

14

Na trh se údajně chystá další kompaktní verze jednoho ze známých telefonů. Jak je ale zvykem, nepůjde vyloženě o mini verzi, stále se totiž budeme pohybovat na poli tabletofonů. Zmenšení se má totiž dočkat 6palcový Huawei Ascend Mate 7, jehož menší verze má mít 5,5palcový displej.

Huawei logo

TIP: Huawei Mate 8 údajně zachycen na prvních fotografiích

Huawei se inspiruje u ostatních výrobců a na veletrh MWC 2015 má přivézt zmenšenou verzi svého tabletofonu Huawei Ascend Mate 7. Huawei Mate 7 Compact, jak by se telefon mohl jmenovat, ponese 5,5palcový displej a stále tak spadá do kategorie těch největších telefonů. Huawei má tímto modelem vyplnit mezeru mezi velkým modelem Mate 7 a připravovaným Huawei P8, který má být představený na separátní události, na MWC tak novou vlajkovou loď pravděpodobně neuvidíme. Výbava by měla být podobná té u „dospělého“ Matu.

Zdroje: gsmarena.com, android.hdblog.it

Diskuze ke článku
Kuba Necas
Kuba Necas
Ale zase na druhou stranu, to nastartuje ekonomiku fabrik vyrábějících kalhoty , pac s tímhle ,,compactem" to bude potřebovat malinko větší kapsu :D
Sam
Huawei Mate 7 se 6" displejem, bude mít kompaktní verzi s 5,5" displejem... aneb logika značení. A takový mobil jakože kompatkní, no na mě jdou mrákoty.
Daniel Kmec
Daniel Kmec
:D :D :D 5,5" = compact :D :D :D
ondra
No kompaktněji už to asi nešlo,,,,,,,

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze