Huawei Mate 8 údajně zachycen na prvních fotografiích

Zřejmě nejpovedenějším modelem od Huawei za rok 2014 je tabletofon Mate 7. Jeho vyvážená výbava, solidní cena a kovové tělo bylo sázkou na jistotu. Není proto divu, že již prosakují první informace o nástupci Mate 8.

Huawei Mate 7 byl představen v září loňského roku a přibližně o měsíc později se také začal prodávat. Pokud vám v názvu telefonu něco schází, máte pravdu. Dříve Huawei modely řadilo do rodiny Ascend, avšak toto řazení se začátkem roku 2015 zrušilo. Šestipalcový tabletofon se čínskému výrobci povedl. Nabízí kvalitní displej v poctivě zpracovaném kovovém těle a přidává i zajímavou výbavu. Namátkou jmenujme výkonný procesor, slušný fotoaparát či dobře zpracovanou čtečku otisků prstů. Vše pak Huawei podpořil rozumnou cenou. Telefon jsme mimo jiné zařadili i do výběru těch nejpovedenějších telefonů za loňský rok.

TIP! Recenze Huawei Ascend Mate 7 – špičkový velikán

Nyní se začíná spekulovat o jeho nástupci. Na světlo světa se dostaly první dvě fotografie, na kterých má být údajně zachycen Huawei Mate 8. Můžeme si všimnout, že půjde opět o velké zařízení, kdy displej zabírá téměř celou čelní plochu a o plýtvání nemůže být řeč. O výbavě toho prozatím moc nevíme. V případě displeje by se však mělo opět konat FullHD rozlišení, které na současném Matu 7 vypadá velmi dobře. Víceméně to totiž potvrdil šéf Huawei Yu Chengdong, který nedávno uvedl, že na telefonech bude stačit FullHD rozlišení, neboť je stále méně energeticky náročné.

Zdroje: twitter.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze