MWC 2015: redakční blog z Barcelony

Přelom února a března je každý rok nejdůležitějším obdobím pro celou řadu výrobců telefonů a návazných služeb a řešení. V Barceloně se totiž koná Mobile World Congress, jeden z největších světových veletrhů se zaměřením na mobilní elektroniku. Redakce mobilenet.cz je opět na místě a prostřednictvím našeho blogu můžete sledovat dění doslova on-line. A nahlédnout i trochu do zákulisí.

Dění můžete sledovat také na našem speciálním Twitter kanálu, ze kterého se tento článek plní. V průběhu dění v Barceloně budou poslední aktualizace tohoto blogu dostupné i z pravého sloupce. Můžete tak mít hned na očích, co právě děláme a kam se chystáme. Budeme rovněž rádi, pokud nám do diskuze budete pokládat dotazy, postřehy nebo přání, co pro vás máme v Barceloně vyzkoušet.

Veškeré články spojené s MWC 2015 naleznete pod stejnojmenným tagem

Diskuze ke článku
kleinak
Zdravím celý tým co se má tak skvěle a v Barceloně držím palce, je tam opravdu mooooc hezky u nás je to pořád stejné, ale to už asi znáte.
Doufám že budete podávat profesionální informace a že se to nebude celé točit pouze kolem Samsungu, né že bych ho neměl rád, ale ta masáž u nás v ČR, je už moc.
Takže držím palce. Kleinak Olomouc.
Edimer
Zdravím, doslechl jsem se ze na MWC má Kyocera přivézt solární panel v displeji telefonu ! Uz to vyvíjí pár let tak by to mohlo byt zajimave.Jinak zvědavost na S6.
Patrik Zvěřina
Patrik Zvěřina
Zdravím, je někde časový harmonogram tiskových konferencí ? Potřeboval bych začátky tiskovek. Díky
Tr
Kedy sa zastavíte pri stánku asusu, chcel by som vidieť nejaké nové info ohľadom Zenfone 2, prípadne jeho mini verzie a prosím opýtajte sa na cenu 5,5"/1080p/atom 3560/2 GB verzie. Lebo po internete sa šíria dosť šialené ceny oproti oznámenej 199 dolárov...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze