MWC 2012 v Barceloně: nedělní program konferencí

23

Oficiálně sice vše začíná až zítra, nicméně velmi důležité věci se odehrají již dnes. Své nové produkty se chystá představit Huawei, LG, Sony a HTC. Přinášíme přesné časy začátků jednotlivých tiskových konferencí.

Dnes naše redakce odlétá do Barcelony, kde začíná Mobile World Congress 2012. Událost, ke které se upínají všichni fanoušci mobilních telefonů a tabletů. Už dnes odpoledne se dočkáme oficiálního představení spousty mobilních telefonů a my vám budeme zprostředkovávat aktuální informace přímo z místa dění. Abyste přesně věděli, kdy můžete jaký model očekávat, přinášíme časový harmonogram nedělního dne.

Nepřehlédněte: Začíná MWC Barcelona 2012: sledujte úvodní video

Huawei

Vše odstartuje Huawei. Začátek jeho konference je naplánován na 15:30. Očekává se představení čtyřjádrového modelu a měl by přijít také tablet.

LG

O chvilku později začne tisková konference LG. Těšit se můžete v 16:15. Také LG chystá představení několika modelů nové řady L a také bude k vidění 3D telefon.

Sony

Po menší pauze vypukne tisková konference Sony. Konkrétně se tak stane v 18:00. Od japonského výrobce se očekává představení zbrusu nových Xperií. Rozhodně nezůstane u jednoho či dvou modelů.

HTC

Dnešní náročný den uzavře HTC, která začátek své tiskové konference plánuje na 20:15. O vlajkové lodi One X sice již víme takřka vše, nicméně další modely jsou na spadnutí.

Nacházíme přímo v centru dění a budeme vám přinášet nejčerstvější informace, podrobná preview a samozřejmě živé fotky včetně komentovaných videí. Na závěr se vás zeptáme, na jakou dnešní tiskovku se těšíte nejvíce?

Diskuze ke článku
11majkl
Já se nejvíce těším na sony a jejich nový displej a vy se těšíte naco nejvíc?
petr
nejvic mde zajima LG
wailord
Já se nejvíce těším na Sony.
Dani2210
Ja sa teším najviac na Sony, HTC a Samsung (ak niečo predvedie). Nebude sa dať niekde pozerať LIVE? Potešilo by ma to. Na FB Sony Mobile bude mať LiveStream.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze