Microsoft uznal problémy srpnové aktualizace Windows 8.1

4

Před pár dny vydal Microsoft aktualizaci svého operačního systému Windows 8.1, ta přinesla hned několik vylepšení. I když jsou novinky veskrze příjemné, některé uživatele trápí po aktualizaci systému nestabilita, další pronásleduje strašák ve formě „modré obrazovky smrti“. Microsoft už aktualizaci stáhl a pomůže s opravou chyb.

Nepřehlédněte:

Microsoft problémy s aktualizací Windows 8.1 uznal

Microsoft před pár dny přispěchal mezi uživatele operačního systému Windows 8.1 (a Windows RT 8.1) se „srpnovou aktualizací“, ta měla za úkol vylepšit některé nedokonalosti, navíc přidala novinky, které se vázaly na bezpečnost celého systému (například bezpečnost procházení internetových stránek prohlížečem Internet Explorer).

Microsoft Windows 8.1

Nic však není dokonalé, poslední aktualizace od Microsoftu je toho důkazem. Po instalaci aktualizace si někteří uživatelé začali stěžovat na nestabilitu, záseky a někteří se dokonce setkali i s velice nepříjemným problémem „modré obrazovky smrti“.

I když se zmíněné problémy rozhodně netýkají všech uživatelů, Microsoft svoji chybu uznal a aktualizaci stáhl. Spolu s tím umožní uživatelům, kteří si aktualizaci již nainstalovali, ji dodatečně odinstalovat a problémy tak napravit. Pro podrobné informace doporučujeme navštívit přímo stránku podpory Microsoftu, která se tímto problémem zabývá.

Zdroje: microsoft-news.com, support.microsoft.com

Diskuze ke článku
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
To je dobré... Mne osobne sa ani nepodarilo nainštalovať aktualizáciu Windows8.1-KB2975719. Čo je vlastne hlavné vylepšenie Win 8.1.
anonim
Microsoft uznal chybu? To se stává málokdy :D
...
Windows jsou čím dál větší průser, jsem nesmírně rád, že tohle bahno opouštím a práce na pc pro mě bude zase zábava.
John
S každou aktualizaci je minimálně jeden problém navíc. Mně už nejde tiskárna, USB TV karta nemůžu se připojit Samsung mobilem a tabletem k PC. Volat na podporu do Microsoftu je zbytečně, protože nic nevyřešíte. Asi se vrátím k W7.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze