Microsoft vypustil preview balíčku Office pro telefony s Androidem

8

Microsoft oznámil, že vypustil Preview kancelářských aplikací Office pro telefony s operačním systémem Android. Prozatím je vše v rámci testovací fáze, avšak i tak již můžete využívat služeb Wordu, Excelu či PowerPointu.

MS Office pro Android

Microsoft na svém oficiálním blogu informoval o vypuštění aplikací Word, Excel a PowerPoint v rámci Preview pro telefony s operačním systémem Android. Aplikace se chlubí přehledným vzhledem i mnohým nastavením. Vybrat si například lze různá cloudová úložiště, ze kterých budete čerpat data. Při vytváření dokumentů nechybí možnost úprav či formátování. Při zkoušení Wordu jsme narazili na chybějící kontrolu pravopisu pro český jazyk. To se však časem může změnit.

MS Office Word pro Android

Pakliže byste si chtěli nové aplikace vyzkoušet, prozatím je nehledejte běžně skrze obchod. Nejprve je nutné se připojit ke komunitě na Google+. Následně se stát testerem aplikací Word, Excel a PowerPoint. Poté vám již buď hned či s menší časovou prodlevou bude nabídnuto stažení do vašeho telefonu.

Podmínkou využívání je nutnost mít telefon s Androidem 4.4 či novějším a také minimálně 1 GB RAM. Microsoft prozatím neoznámil, kdy dojde k vydání finálních verzí.

Zdroje: blogs.office.com

Diskuze ke článku
Tomáš
A bude v nové verzi PP konečně možné vytvářet a editovat prezentace?
roman
tak na mém LG G3 šel nainstalovat pouze Word, Excel a PPoint jako nekompaktibilní, takže M zase něco polovičatýho.
tomas
Kde sa docitam ktora lumia ma lepsi fotak L640 alebo L730/735 alebo mi poradte rovno dik
grco
Tak na co je pak Windows v mobilu? Na co je Lumie?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze