Microsoft nabídl nový editor videa pro Windows Phone 8.1

8

Právě v době, kdy se na řadu trhů, včetně toho českého, dostává nová špičková Nokia Lumia 930 s operačním systémem Windows Phone 8.1 a aktualizace na novou verzi operačního systému je na spadnutí i pro stávající modely, přichází Microsoft Mobile s novým editorem videa pro Lumie s tímto systémem.

Video Tuner umožňuje nejen editovat natočený záznam, ale i otevřít importované MP4 videa. Klipy můžete sestříhat, zpomalit rychlost přehrávání, přidat filtry, otočit orientaci, vylepšit barvy, přidat MP3 z knihovny jako soundtrack, ale možností, jak je upravit, je mnohem víc. Takto upravené klipy můžete snadno sdílet na sociálních sítích. Video Tuner dokáže klipy uložit v příslušném formátu.

Aplikace je exkluzivně k dispozici pro Lumie, ale jejich majitele potěší fakt, že jediným omezením pro ně je nutnost Windows Phone 8.1. Není tak určená pouze pro nejvyšší modely, ale užijí si jí i uživatelé s nižšími telefony s 512 MB RAM.

Stáhnout Video Tuner

Zdroje: windowsphone.com, slashgear.com, pocket-lint.com

Diskuze ke článku
Michal
Super...... kdy už bude ta WP8,1 ať si taky něco užiju......? :)
Jirka
Proc mi nejde aplikace stáhnout? Mam WP 8.1, zkusil sem i prehodit jazyk a oblast na spojené staty, ale stejně nic:/ prosim o radu.....(HTC 8x)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze