Microsoft Band dostal velký update: virtuální klávesnice a další novinky

9

Chytrý náramek Band je prvním chytrým příslušenstvím svého typu od Microsoftu. Ten je na něj po právu pyšný a nyní pro něj vydal jednu velkou aktualizaci, která přináší několik zajímavých novinek. Mezi ně patří i virtuální klávesnice nebo uvolněné SDK, díky kterému si může kdokoliv tvořit aplikace třetích stran, což otevírá celou škálu nových možností.

Majitelé chytrého náramku Band od Microsoftu mají důvod k radosti. Ten se totiž dočkal velké aktualizace, která přináší několik zásadních inovací a zajímavých funkcí. Ta největší z nich je pravděpodobně virtuální klávesnice, díky které můžete dokonce přímo z náramku odpovídat na SMS zprávy. Psaní na 1,4palcovém displeji sice nebude ideální, ale je to zajímavá alternativa k psaní na displeji telefonu a Microsoft přidal také možnost odpověď nadiktovat přímo do mikrofonu. V nastavení také přibyla možnost cyklistického režimu, který je, jak název napovídá, vhodný pro použití na kole.

TIP: Microsoft Band: náramek všeuměl pro všechny platformy

Snímky z aktualizace

Mezi další vylepšení patří možnost rychlého zobrazení notifikací, přibyla také webová verze pro Microsoft Health nebo můžete nově synchronizovat data také s aplikací MapMyFitness. Co se mobilní aplikace týče, tak ta byla značně zrychlena, což jsme měli sami možnost otestovat a rozdíl je opravdu znatelný. Jako poslední velká součást aktualizace je vydání vývojářského SDK, které dovoluje vývojářům programování vlastních aplikací, což by mohlo Microsoft Band před konkurenci razantně posunout.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Breta
Tak už si jenom počkat a verzy která vydrží aspoň 5 dní v provozu a jdu si pro to:).
Jan Vidim
Jan Vidim
Kdy bude ta avizovaná recenze?
Jakub
Do tuzemska se pravdepodobne dostane az nova verze hodinek, ktera vyjde s W10 na konci prazdnin spolecne s vlajkovyma lodema.
Olin
No ono by to asi mělo nějaký význam kdyby už konečně udělal nějakou video recenzi nebo i psanou jako šefredaktor Martin Pulzner už to slibuje od Vánoc minulého roku ...ale jiné věci které nikoho tak moc nezajímájí tolik jako wearable pro WP. také se mi to moc libí

Děkuji moc snad už konečně vyjde recenze.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze