O2 předplacené karty lze nově dobíjet pomocí platebních karet

O2 spustilo novinku v dobíjení předplacených karet. Zákazníci si nyní pomocí svých platebních karet nejen jednorázově dobijí on-line, ale nastaví si také automatické dobíjení nebo si zajistí kredit přes SMS. Do konce roku navíc s 10% bonusem z dobíjené částky.

Zákazníci si nyní mohou své předplacené karty O2 dobíjet on-line skrze platební karty. Počet předplacených karet, které lze dobíjet, není limitován. Do konce roku lze nabíjet karty s bonusem 10% z dobíjené částky. Při prvním dobití po registraci do systému získají 20 % dobíjeného kreditu navíc.

O2 logo

"Podle průzkumu mezi našimi zákazníky ze začátku tohoto roku by každý druhý uživatel O2 karty přivítal možnost dobíjení on-line. Snažili jsme se proto vymyslet systém, který dobíjení pomocí platební karty maximálně zjednoduší," říká Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.

Zákazník si může dobít jednorázově on-line pomocí platební karty nebo využít registrace. Tou se mu otevře škála možností, jak spravovat dobíjení sobě i svým blízkým. Velkou výhodou nového systému je možnost dobíjet kredit kdykoliv a kdekoliv přes SMS zprávu. Dobíjet může nejen majitel platební karty, ale i uživatelé O2 karet, kterým to v rámci nastavení povolil. Vše má pod kontrolou, protože může nastavit maximální měsíční částku dobití pro jednotlivé O2 karty. Novinkou na trhu je také možnost automatického dobíjení kterékoliv ze spravovaných O2 karet.

Odmena za dobiti

Platební karty

Nové možnosti dobíjení mohou využít majitelé platebních karet VISA, VISA Electron, Maestro a Master Card. Stačí jen nechat si bankou povolit internetové platby. Jednorázové on-line dobití nebo registraci do systému lze provést zde nebo zde.

Bezpečnost transakcí

Nový dobíjecí kanál O2 splňuje nejpřísnější požadavky na bezpečnost. Celý portál je postaven na stránkách se zabezpečeným připojením. Platba bankovní kartou je navíc realizována na vnořeném certifikovaném portálu CardPay partnerské banky. Dodavateli řešení je konzorcium NETPAY ve spolupráci s Tatra bankou ze skupiny Reiffeisen.

Odměna za dobití

Jako bonus ke každému dobití získává zákazník s O2 kartou vždy podle svého výběru "odměnu za dobití". V listopadu a prosinci mají navíc zákazníci možnost získat kromě zaručené odměny také hlavní cenu měsíce, kterou je nový automobil SEAT Ibiza SC. Stačí odpovědět na tipovací otázku a být nejblíže správné odpovědi. Více na Odmena za dobiti

Zdroje: O2 Tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze