LG G Flex se zakřiveným displejem uniká na fotografiích

3

Telefony se zakřivenými displeji by mohly být hlavními taháky příštích let. Již letos se začínají objevovat první kousky. Svůj počin předvedl Samsung, pozadu není ani LG, které již finišuje se svým modelem G Flex. Nyní se na chystanou novinku můžeme podívat.

Začátkem tohoto měsíce jsme se dočkali představení Samsungu Galaxy Round, který nabízí prohnutý displej. Jeho prohnutí je horizontální. Jihokojreský konkurent LG plánuje také telefon s prohnutým displejem, avšak s vertikálním prohnutím. To by mělo například přinést zlepší požitek z hraní her nebo sledování filmů při držení telefonu na šířku. Dnes se vůbec poprvé můžeme podívat na živé fotografie modelu G Flex.

LG G Flex

LG G Flex by měl nabídnout šestipalcový displej s rozlišením 1920 x 1080 pixelů. Zbylá výbava je nicméně obestřena rouškou tajemna. Spekuluje se nicméně, že bude do značné míry vycházet ze současné vlajkové lodě G2. To může prozrazovat i použití tlačítek na zadní straně, která můžeme vidět na uniklých fotografiích. LG G Flex by se mělo představit v průběhu listopadu, což nedávno potvrdila také jihokorejská média.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
mental.disease
Toto zahnutie mi príde logickejsie ako u Samsungu.

Ale nič to nemení na mojom pohľade, že je to kravina a zanikne to skôr ako 3D displeje..
rura
asi tak
Jiri
Ma to i nejake prakticke vyuziti, nebo to bude jen neprijemne vadit v kapse?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze