Korejská média potvrzují LG Flex, a také Nexus 5 v tomto měsíci

1

V nejbližších týdnech budeme často slýchávat o výrobci LG. Ten totiž plánuje hned několik novinek, o kterých se již spekuluje. Korejská média nyní potvrzují, že se například Nexusu 5 dočkáme ještě tento měsíc a zakřiveného smartphonu v listopadu.

Příchod páté generace referenčního telefonu s Androidem je na spadnutí a očekáván. Včera jsme vás informovali, že k jeho představení dojde zřejmě 28. října. To nepřímo potvrzují i korejská média, která uvádějí, že se Nexus 5 odhalí koncem tohoto měsíce.

Google Nexus 5 na špionážních snímcích

Další informace se týká též hojně diskutovaného LG G Flex, což by měl být první telefon z dílny LG se zakřiveným displejem. Podobný kus hardwaru již představil také Samsung, nazval jej Galaxy Round. LG by ale přeci jen mělo přidat něco navíc. Prohnutí bude v případě modelu G Flex vertikální, což má při sledování filmu v horizontální poloze navodit dojem podobný zahnutým plátnům v kinech. Navíc jihokorejský výrobce počítá s masovou produkcí. Oproti tomu Samsung Galaxy Round nasadí zřejmě jen na domácím trhu.

Údajná podoba LG G Flex

Poslední novinkou, kterou korejská média zmiňují, je telefon s operačním systémem Firefox. Toho bychom se od LG měli, stejně jako modelu G Flex, dočkat v průběhu listopadu.

Zdroje: english.etnews.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Kneblis
Doufám, že se LG řádně prosadí a bude o pořádného konkurenta na trhu víc.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze