LG připravilo velmi kontroverzní reklamu na zakřivený G Flex

7

LG si hodně zakládá na tom, že se mu povedlo svůj první zakřivený telefon se zahnutým displejem, tedy model G Flex, dostat na klíčové světové trhy. Nyní se jej rozhodlo podpořit reklamou. Ta je však velmi svérázná a je otázkou, zda vůbec nějakou podporu přinese.

Klíčové modely předních světových výrobců jsou vždy doprovázeny patřičnou mediální pozorností. Není proto divu, že se své vlastní reklamy dočkal také LG G Flex, což je po Samsungu Galaxy Round, který je však jen omezeně dosutpný, celosvětově druhý zakřivený telefon. Nabízí 6palcový HD displej, čtyřjádrový procesorem či samoopravovací záda.

LG G Flex

Často jsme svědky podivných reklam, jejichž zpracování je kontroverzní, stejně tak je rozporuplný jejich efekt na potenciální kupující. LG však vytvořilo zřejmě zcela zvláštní kategorii, ve které je již otázkou, zda reklama diváka naláká ke koupi či je doslova spíše odradí . LG vsadilo v reklamě na prohnutý design a možnost pohodlnějšího telefonování. Přesnou zápletku prozrazovat nebudeme, jen dodáme, že se rozhodně vyplatí počkat na konec videa, kdy vše vygraduje. Omluvte také zhoršenou kvalitu záznamu, neboť již nejde o originální reklamu, kterou LG po kritice urychleně stáhlo ze svého profilu na YouTube.

Zdroje: androidcentral.com

Diskuze ke článku
Pf
No to je hnusná reklama a trapná!
Pavel K.
Hodně trapna a nechutná reklama... navíc ta zarostlá pusa na začátku vypadá jak bobr :D
Bobor
Úplne odveci! ale dajme tomu, na čo si ale prikladá jeho ucho k uchu? Celé zle...
pedro
Neco tak nechutneho jsem snad jeste nevidel :-[

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze