Zakřivený LG G Flex se v ČR začíná prodávat, cena je vysoká

Jeden z prvních zakřivených telefonů na světě, LG G Flex, už se prodává v Asii a přichází také do USA. V únoru se dočkají ale i vybrané evropské země. Česká republika přišla na řadu 5. února. Cena ale odpovídá novátorské konstrukci a vzhledem k výbavě bude opravdu vysoká.

Aktualizováno 5. 2. 2014

LG dnes pořádalo tiskovou konferenci, na které mimo jiné oznámilo start prodeje zakřiveného modelu G Flex na českém trhu. Počínaje tímto pátkem si jej tak můžete zakoupit za 19 999 Kč. Telefon bude k dispozici v e-shopu Kasa.cz od dnešního poledne. K dispozici bude několik stovek kusů, poptávka by tedy měla být uspokojena bez problému. Úvodní prodeje se LG chystá podpořit pouzdrem Quick Window Cover v ceně 999 Kč, které dostanou všichni k LG G Flex zcela zdarma, a to až do vyčerpání zásob. Prohnutý telefon, který může oslnit třeba i samoopravovacím zadním krytem, se objeví také exkluzivně v nabídce operátora T-Mobile. První kusy budou naskladněny 1. března.

LG G Flex

Redakce mobilenet.cz již LG G Flex také testuje, a to znamená jediné. Pokud vás ohledně tohoto „křiváka“ cokoliv zajímá, neváhejte a ptejte se nás. Odpovědi zahrneme případně pod váš dotaz v diskuzi nebo do chystaných článků, které připravujeme.

Původní informace z 21. 1. 2014

LG G Flex není prvním prohnutým telefonem, toto prvenství mu uzmul o pár dnů Samsung se svým modelem Galaxy Round. Ten se však až na pár výjimek nikde neprodává a jedná se spíše o demonstraci technologie. LG však se svým novým prohnutým přístrojem mohutně expanduje a po Asii a USA se dočká v únoru také Evropa. LG dnes oznámilo, že v průběhu února se dočká hned 20 evropských zemích, mezi kterými je podle všeho také Česká republika.

Prohnutý telefon se 6palcovým HD displejem, samoopravovacími zády a špičkovým výkonem díky Snapdragonu 800 a 2 GB RAM, který zaujme také akumulátorem s vysokou kapacitou 3 500 mAh, by měly první české obchody naskladnit v první polovině února. Cena ale inovativnímu tvaru telefonu, který lze mimochodem tlakem zcela narovnat, bude odpovídat a je vysoká. Na českém trhu se u e-shopů setkáváme s cenovkou 19 900 Kč.

My jsme LG G Flex vyzkoušeli na veletrhu CES v Las Vegas a vy si tak můžete přečíst naše první dojmy a podívat se na videopohled níže.

LG G Flex – první pohled z CES 2014

Technické parametry LG G Flex

Kompletní specifikace
Konstrukce160,5 × 81,6 × 7,9 mm, 177 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejPOLED, 6" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát13 Mpx (4 032 × 3 120), LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 800 MSM8974, CPU: 4×2,26 GHz, GPU: Adreno 330
PaměťRAM: 2 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ano, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, Bluetooth: 4.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.2
Akumulátor3 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:30 hodin
Dostupnostúnor 2014, 19 900 Kč

Zdroje: lgnewsroom.com, kasa.cz

Diskuze ke článku
Za G2 bych rozhodně neměnil.
René
"Na českém cenu se u e-shopů setkáváme s cenovkou 19 900 Kč."

Myslím,že autor chtěl napsat,na českém trhu.
ff
Neinklinujem k zahnutym displayom nepaci sa mi to a vobilnom priemysle to nema uplatnenie na hrenych monitoroch alebo TFV ano ale v telefone nie...
A za tu sumu :D kupim 2 nexus 5 telefony :D
Milan Kutaj
Milan Kutaj
To je to prehnutie až také drahé na výrobu? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze