Lenovo Yoga 3 11: nepotvrzený čínský drak střední třídy

5

Lenovo je se svou řadou Yoga velmi známá a z nejnovější multimediální generace byl zatím představen jen vrcholný model Yoga 3 Pro, ovšem v novém roce se mají začít prodávat i levnější varianty a jednou z nich bude i zatím nepotvrzená Yoga 3 11.

Lenovo Yoga 3 11 má být sice levnějším zástupcem této řady, ale i tak má stále slušně vybaveným, už jen Intel Core M zní velmi dobře. I když není notebook prozatím oficiálně oznámen, tak na německém Amazonu se objevila stránka s tímto produktem (nyní už je odstraněna). Díku tomu máme o tomto konvertibilním notebooku poměrně hodně informací.

(ne)oficiální fotografie

Jako u většiny členů rodiny Yoga i nový model bude zaměřen především na vzhled, který se oproti předchůdci příliš nezměnil. Opět půjde otočit displej o 360° a z notebooku udělat tablet s klávesnicí v zadní části. Jak již číslovka v názvu napovídá, tak displej bude velký 11 palců a jeho rozlišení bude FullHD. První model dostane do vínku procesor Intel Core M-5Y10C, 4 GB RAM a 128GB SSD. Druhý má stejný procesor, ale 8 GB RAM a 256GB SSD. Třetí a nejlépe vybavený bude pohánět nejrychlejší Intel Core M-5Y71, tomu asistuje 8 GB RAM a jako úložný prostor poslouží 256 GB velké SSD.

Všechny tři modely mají 34 Wh baterii, která udrží počítač v chodu až 6,5 hodiny. Dále ve výbavě budou dva USB 3.0 porty, microHDMI výstup, čtečka SD karet, Wi-Fi adaptér podporující standard 802.11ac a Bluetooth 4.0. Německé ceny jsou poměrně příznivé, od 599 € (cca 16 622 Kč s DPH) až do 999 € (cca 27 722 Kč s DPH). Představení se nejspíše dočkáme na veletrhu CES, který začíná už v lednu a naše redakce na něm nebude chybět.

Zdroje: liliputing.com, tabtec.com

Diskuze ke článku
Mmm
Nechcete založit stránku Notebooknet ? Nebo to aspoň dávat takové příspěvky na tabletnet? Vůbec-prijde mi ze na Tabletnet nejsou moc články... A chybí mi hodně videorece- hlavně Windows tabs.. Snad se to změní a dáte si novoroční předsevzetí to zlepšit.. Krásnou Hodobožovou noc
Thom
Skoda ze tabletnet len kopiruje clanky z inych servrov. Ziadne recenzie ani nič. A pritom sa tolko deje okolo tabletov.
cudzinec11
Zaujimavy pristroj, ktory si urcite nekupim, kedze nema stylus. LENOVO je lider na trhu a urcuje smery - len stylus a matny displej akosi stale ignoruje. Momentalne kto chce stylus a normalnu cenu, ma tu acer switch 11 a 12, bez ohladu na cenu surface.

Toto bude fajn ako nahrada ultrabooku, pripadne macbooku air, velmi sympaticky pristroj, len ten stylus chyba...
neo taa
neo taa
Nikde jsem neslyšel, že by předchozí verze byla úspěšná, tak jestli i tohle není další v řadě záplavy tápajících pokusů.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze