Kyocera Echo: dva displeje, Android a 3 500 Kč

1

Co je to? Telefon, malý tablet nebo něco jiného? Kyocera Echo každopádně začíná pomalu vstupovat do prodeje. Proč je unikátní? Nabídne totiž dva dotykové displeje, které lze současně používat. Zákazníci operátora Sprint jej mohou brzy zakoupit s dvouletým úvazkem za 199 dolarů.

Nový telefon Kyocera Echo byl k vidění na letošním kongresu MWC v Barceloně. Tento telefon se odlišuje od konkurence díky své výbavě, ve které vynikají především dva ovládací prvky v podobě dvou dotykových displejů. Každý z nich může plnit libovolnou funkci. Jeden displej může zobrazovat menu a druhý jiný obsah. Využití najde i v případě prohlížení webových stránek, které se objeví na obou displejích a vy tak máte k dispozici mnohem větší plochu. Koncept je velmi podobný konzoli Nintendo DS Lite.

Kyocera Echo

Oba dotykové displeje nabídnou úhlopříčku 3,5" a rozlišení 480 x 800 bodů. Zařízení nepostrádá ani 5 MPx fotoaparát s autofocusem a přisvětlovací diodou s možností pořizovat nahrávky v 720p HD rozlišení. Interní paměť je rozšiřitelná o paměťové karty typu MicroSDHC. Novinka běží na platformě Android 2.2 Froyo. První zájemci jej mohou zakoupit u operátora Sprint počínaje 26. březnem. Jak se vám telefon líbí?

Zdroje: slashphone.com