Uniklé snímky BlackBerry Tablet OS 2.0 ukazují mnoho novinek

Zdá se, že věci kolem velkého updatu pro BlackBerry Tablet OS se konečně daly do pohybu. Na internet uniklo několik fotografií, které zachycují obrazovku tabletu BlackBerry Playbook s novou verzí operačního systému. Podle snímků se máme skutečně na co těšit.

Na screenshotech si můžeme prohlédnout jedny z hlavních novinek, které nám nový BlackBerry Tablet OS 2.0 přinese. Pravděpodobně nejočekávanější jsou emailový klient, kalendář a aplikace kontaktů. Ze screenshotů můžeme vidět, že každá z těchto aplikací jednotlivě půjde synchronizovat s některým z účtů - ať už je to Exchange, ActiveSync, IMAP, POP nebo sociální sítě jako Facebook, Twitter či LinkedIn.

Čeho si můžeme ještě všimnout je ikonka zeleného robota úplně vlevo. Víme tedy, jak bude vypadat Android Player ovšem s tím přichází i malá nepříjemnost. Momentálně se totiž spekuluje o uvolnění BlackBerry Tablet OS 2.0 v průběhu září, čemuž napomáhají také tyto fotografie. Ovšem v souvislosti s Android Playerem vydal RIM prohlášení, že jej můžeme očekávat až koncem roku. Snad to nebude znamenat, že se kvůli Android Playeru opozdí samotné uvolnění nového OS.

Playbook se rozšíří také na východní trhy - přibude čínská, japonská a korejská klávesnice

A na závěr ještě maličkost. Všimli jste si ještě něčeho podivného na fotografii domovské obrazovky s aplikacemi? Všimněte si, že aplikace BB Bridge jsou šedé, tudíž je Bridge odpojený. Ale v horní řadě zůstává aktivní ikonka BlackBerry Messengeru. Znamená to tedy, že Playbook dostane vlastní BBM? Jak přesně by to RIM vyřešil zatím není známé, počkejme si na další detaily, které na sebe určitě nenechají dlouho čekat.

Zdroje: berryreview.com, crackberry.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze