Komerční banka přináší podnikatelskou aplikaci také pro Android

Komerční banka rozšiřuje svou aplikaci Mobilní banka Business pro podnikatele a firmy po systému iOS také pro systém Android. V letošním roce se tato aplikace rozšíří také na všechna zařízení nabízející Windows 10.

„Překvapil nás mimořádný zájem našich firemních klientů o inovativní bankovní aplikaci pro mobilní telefony Apple, kterou jsme představili na konci roku 2015. Funkcionalitou, přehledností a uživatelskou přívětivostí přetvořila Mobilní Banka Business v obsluze financí běžný smartphone na plnohodnotnou alternativu počítače, což oceňuje již téměř 1300 firem. Po přizpůsobení aplikace pro operační systém Android očekáváme další výrazný nárůst zájmu ze strany našich klientů,“ uvedl Mojmír Prokop, manažer Distribučních kanálů a Customer Intelligence v KB.

Mobilní banka Business

Kromě standardních funkcí – okamžitého přehledu o zůstatcích, zadávání a odesílání plateb v Kč včetně možnosti načtení platby přes QR kód, náhledů na všechny typy účtů (běžné, spořicí, termínované, úvěrové), historie všech účtů a v neposlední řadě kompletní správy šablon platebních příkazů – přináší tato novinka další praktické možnosti využití. Příkladem může již uvedená víceúrovňová autorizace všech plateb předpřipravených z internetového bankovnictví MojeBanka, MojeBanka Business, Profibanka a Přímý kanál (platby, dávky, platby s individuálním FX kurzem), kompletní přehled účtů více subjektů (společností), automatické zobrazování notifikací přímo v mobilním telefonu nebo tabletu o připravených platbách k autorizaci a mnohé další.

Samozřejmostí je sdílení informací s internetovým bankovnictvím a velmi jednoduché, srozumitelné a intuitivní ovládání. Novou aplikaci Komerční banky – Mobilní banka Business - lze snadno stáhnout v české i anglické verzi na Google Play a App Store. V průběhu roku 2016 se dále služba rozšíří i na přístroje s operačním systémem Windows 10 Mobile a Windows 10.

Stáhnout Mobilní banka Business

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva Komerční banka

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze