Air Bank vydává mobilní aplikaci pro Windows Phone

10

Lidé s účtem u Air Bank mohou nyní začít využívat aplikaci mobilního bankovnictví pro systém Windows Phone. Ta přináší všechny funkce z ostatních platforem, ale liší se vzhledem, který je uzpůsoben specifikám systému.

Uživatelé systému Windows Phone 8.1 si mohou nově stáhnout aplikaci Air Bank pro internetové bankovnictví. Ta doplňuje již existující aplikace pro iOS a Android. Svým vzhledem více zapadá do prostředí Windows Phone a podle slov vývojářů se nesnaží verze z ostatních systému jen kopírovat. Zároveň má aplikace umět vše, co zvládne na jiných systémech.

Screenshoty z verze pro Windows Phone

V aplikaci získáte přehled o svých účtech i půjčkách. Nechybí zadávání plateb, úprava limitů, mapa s pobočkami i bankomaty nebo načítání platby z QR kódu.

Při vývoji pro nás bylo důležité, aby aplikace pro Windows Phone uměla všechno, co umí naše aplikace pro Android a iOS. Zároveň ale nebylo cílem vytvořit jejich kopii. Každý operační systém je totiž jiný a u každého jsou uživatelé zvyklí na jiné prostředí,“ říká Jan Čeřovský, který má v Air Bank na starost rozvoj mobilních aplikací.

Stáhnout Air Bank - Mobilní bankovnictví

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: airbank.cz

Diskuze ke článku
KoPoo
Air bank je zlodějka banka.

Odesláno ze smartphonu se systémem BlackBerry 10
Jab
Už je jich docela dost. Ještě Equa by se šikla. Aktuální seznam viz: http://wmmania.cz/software/ostatni/prehled-bankovnich-aplikaci-pro-windows-phone/
Marek1
Juchu, tak jiz mame 400 001 aplikaci
Poky
Skupina PPF by měla dát dohromady O2. Koupit operátora Air Telecom, aby bylo možné použít značku Air Mobile. Věřím, že Air Telecom by byl ochoten se nechat prodat.
PPF by však musela zavést to co zákazníci chtějí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze