MONETA Money Bank spouští inovovanou Smart Banku

13

Klienti MONETA Money Bank (dříve GE Money Bank) mohou od 22. července využívat novou aplikaci mobilního bankovnictví. Smart Banka vyhoví nejčastějším potřebám uživatelů a nabídne moderní nástroje jako chytré tlačítko s oblíbenými funkcemi nebo přihlášení pomocí otisku prstu. Aplikace se časem dočká ještě dalších pokročilých funkcí.

Klienti MONETA Money Bank (dříve GE Money Bank) mají možnost vyzkoušet inovovanou aplikaci pro mobilní bankovnictví, a to již od 22. července. Aplikace nabídne hned od počátku několik zajímavých funkcí, kterými se banka snaží zpříjemnit používání svým klientům s chytrými telefony (Android a iOS).

Nepřehlédněte:

MONETA Money Bank

„Nová aplikace nabízí klientům rychlý a zároveň bezpečný přístup k jejich financím. Smart Banka jim díky přihlášení na jeden klik a tlačítku s rychlou volbou usnadní obsluhu účtu i kreditních karet,“ shrnuje hlavní výhody nové aplikace Dalibor Šajar, který je v MONETA Money Bank odpovědný za digitální bankovnictví. „Smart Banka je klíčovou inovací na naší cestě k moderní online bance. Směřujeme k tomu, aby se v budoucnu naši klienti, pokud budou chtít, zcela obešli bez návštěvy pobočky a v mobilu si během pár kliků snadno sjednali i nové produkty včetně půjček nebo kreditních karet,“ doplňuje Dalibor Šajar.

Platby s QR kódy nebo přihlášení pomocí otisků prstů

Smart Banka nyní nabízí intuitivní obsluhu účtů, šablony plateb a přístup do historie transakcí na všech účtech nebo kreditních kartách klientů. Platební operace stačí potvrdit libovolně zvoleným PINem, který si uživatel zadá při instalaci. Přístup k placení a dalším často hledaným informacím a transakcím usnadní i chytré tlačítko pro rychlou volbu, které k nim klienta přenese jedním klikem. V rámci aplikace si klienti mohou přehledně zobrazit stav svých půjček a investic nebo rychle vyhledávat v historii plateb.

Smart Bank – prostředí aplikace

I k přihlášení do aplikace postačí jediný klik. Klienti si zvolí k přihlášení buďto svůj PIN, anebo otisk prstu (pouze na telefonech iPhone od verze iOS 9). Mezi další funkce, které uživatelé často využijí, patří například vyhledávání poboček a bankomatů a navigace k nim nebo dobíjení kreditu mobilních telefonů. Čas zcela jistě ušetří i populární platby pomocí QR kódu.

Aplikace funguje na iOS i Androidu

Design Smart Banky je v novém vizuálním stylu MONETA Money Bank. Grafika i obsah aplikace jsou uzpůsobené oběma nejvyužívanějším operačním systémům iOS a Android. Smart Banku lze využívat v české nebo anglické verzi na mobilních telefonech s operačními systémy iOS (verze 8.0 a vyšší) nebo Android (verze 4.1 a vyšší).

Postup aktivace

  • 1) stažení aplikace do mobilního zařízení z Google Play nebo z App Store
  • 2) sjednání služby Smart Banka v Internet Bance nebo na obchodním místě
  • 3) registrace mobilního zařízení v Internet Bance
  • 4) vytvoření vlastního PIN ve Smart Bance

Pro založení Smart Banky je třeba běžný nebo spořící účet, případně kreditní karta od MONETA Money Bank. Registrovat se lze až na 3 zařízeních. Aplikace je zdarma ke stažení v Google Play a App Store.

Stáhnout Smart Banka

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: moneta.cz

Diskuze ke článku
Ruda
Funguje dobře oproti původní verzi je to velký posun kupředu
wowar
Když máte víc účtů, tak vidíte jenom ten první, který jste si tam zaregistrovali. Volal jsem na podporu, pracují na tom.
WP fun
Tak a ještě dodělat aplikaci pro WP a budu spokojený :-)
aaa
ja chci pro windows, proč zase není

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze