Joe Belfiore ujišťuje: na nových Office pro Windows Phone pracujeme

15

Už v loňském roce společnost Microsoft uvedla mobilní verzi svého kancelářského balíku Office pro dotyková zařízení platformy iOS a Android, celkem překvapivě však ne pro svůj vlastní OS Windows Phone. Ten se od doby Windows Phone 7 téměř nezměnil, víceprezident Joe Belfiore však ujišťuje, že je aktualizace v přípravě.

Nepřehlédněte:

Je to tak trochu paradox. Inovovaná verze kancelářského balíku Office je dostupná pro konkurenční platformy v podobě iOS a Android již od minulého roku, Windows Phone však stále čerpá s téměř nezměněné grafické verze, kterou jsme mohli vidět už ve Windows Phone 7. Abychom však Microsoftu nekřivdili, po funkční stránce se situace díky několika aktualizacím zlepšila, stále ale vyvstává otázka, proč se pro iOS a Android vyvíjela „větší námaha“. Asi se nemusíme ptát proč, důležité je, že víceprezident operačních systémů Joe Belfiore přislíbil nápravu.

iOS

Nové verze se uživatelé operačního systému Windows Phone dočkají ještě před čínským novým rokem, který připadá na 19. února. Z tohoto důvodu lze usuzovat, že se aktualizace dočkáme už v průběhu první poloviny měsíce února. Navíc, novinek pro čínské uživatele je přislíbeno hned několik. Nezbývá tedy než čekat.

Zdroje: theverge.com, windowscentral.com

Diskuze ke článku
Honza Moravec
Honza Moravec
Jak to vypadá se soutěží o lg g3. Původní článek už nemůžu dohledat :)
Michal
No, chtělo by to především aktualizaci Denim pro všechny podporované telefony a více informací o mobilních Windows 10. Offici na tom nejsou nijak zle a dělá se v nich, i přes nějakou dobu nezměněnou grafiku, v čemž nevidím problém, pěkně. Hlavně ať zapracují na dostupnosti aktualizací systému.
Jan
Přesně tak, Denim byl ohlášen už hezkou dobu zpět a většina telefonů ho stále ještě nemá
Satai
I v MS je WP pate kolo u vozu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze